VEFAT 14.07.2016

VEFAT 14.07.2016

Merhum Nurettin Demirel ve Merhume Fatma Demirel’in kızı, İbrahim Haznedar ve Serhat Haznedar’ın gelini, Merhum Orhan Haznedar’ın eşi, İsmail Demirel, Ali Rıza Demirel , Merhum Orhan Demirel ve Merhume Müberra Bağcı’nın ablası, Gülşen Demir,Faruk , Birgül

VEFAT 14.07.2016

 Teyneli Mahallesinden Harıtlıoğullarından , Merhum Ali Osman Tuncer’in oğlu, Celal Tuncer’in kardeşi, Bahtiyar, Tevrat, Sedat, Fahri ve Telat Tuncer’in babası LÜTFÜ TUNCER vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün saat 11:00’de Teyneli Mahallesi Aile Kabristanlığında kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 Merhum Nurettin Demirel ve Merhume Fatma Demirel’in kızı, İbrahim Haznedar ve Serhat Haznedar’ın gelini, Merhum Orhan Haznedar’ın eşi, İsmail Demirel, Ali Rıza Demirel , Merhum Orhan Demirel ve Merhume Müberra Bağcı’nın ablası, Gülşen Demir,Faruk , Birgül ve Oğuzhan Haznedar’ın annesi, NEBAHAT HAZNEDAR vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Piraziz Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Giresun Alucra Demirözü Köyünden , Gülsen Çeçe’nin eşi, Erkan , Hakan ve Berat Çeçe’nin babası, İsmail, Rüstem ve İsa Çeçe’nin ağabeyi, MEHMET ÇEÇE vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün  Giresun Alucra Demirözü Köyünde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
 Abulhayır Kestane Mahallesi Çitlikkıran Mahallesi Merhum Mustaf ve Ayşe Özdemir’in oğlu, Arife Kul, Şennur Işık, MerhumAli, Hikmet ve İsmet Özdemir’in ağabeyi, Canan, Nuran, Hasan , Adnan ve Serkan Özdemir’in babası, SALİH ÖZDEMİR vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Karacaömer Mahallesi Hz. Ömer Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakalçıkmaz Şehir Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.