Altınordu Altyapısına 34 Milyon

Altınordu Altyapısına 34 Milyon

Yılmaz, " Altınordu ilçemizde, 71 kilometre içme suyu hattı, 30 kilometre kanalizasyon hattı inşa edilecek. OSKİ ekiplerimiz çalışmalara başladı. Proje 2017 sonunda sona erecek. İçme suyu depoları, terfi binası ve isale hattı çalışmaları tüm hızıyla sürüy

Altınordu Altyapısına 34 Milyon
 
Ordu Büyükşehir Belediyesi, son 50 yıldır sağlıklı bir çalışmanın gerçekleştirilmediği, sadece yeni oluşan yerleşim birimlerine ek bağlantıların yapıldığı su ve kanalizasyon alt yapısını baştan sona değiştiriyor. Altınordu ilçe tarihinin en büyük alt yapı yatırımı olan ve çalışmalarına bir süre önce başlanan proje, altyapı konusunda adeta 'yüzyılın değişimi' niteliğini taşıyor. 34 milyon liraya mal olacak projeyle birlikte, Altınordu'nun yıllardır kangren haline gelen altyapı sorununa da neşter vurulmuş olacak.
 
Altınordu ilçe merkezinin alt yapısının yeniden inşa edileceği 101 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon alt yapı yatırım projesi bugüne kadar Altınordu ilçesine yapılan en büyük altyapı yatırımı olarak gösteriliyor.
 
ALTINORDU TARİHİNİN EN BÜYÜK ALT YAPI YATIRIMI
 
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu'nun en büyük alt yapı projesinde çalışmaların hızla sürdüğünü söyledi. Başkan Yılmaz, " Altınordu ilçemizde, 71 kilometre içme suyu hattı, 30 kilometre kanalizasyon hattı inşa edilecek. OSKİ ekiplerimiz çalışmalara başladı. Proje 2017 sonunda sona erecek. İçme suyu depoları, terfi binası ve isale hattı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 34 milyon değerindeki bu proje Altınordu'nun tarihindeki en büyük altyapı çalışması" diye konuştu. 
 
ÖNCE ALTYAPI
 
OSKİ, YEDAŞ, doğalgaz ve Telekom'un çalışmaları bitmeden üst yapıya geçmeyeceklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, " Maalesef, Altınordu ilçemizin altyapısı yetersiz. Bu yüzden, altyapı bitmeden üst yapıya geçmiyoruz. Önce altyapı bitecek, sonra üstyapıya geçeceğiz. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, tüm yolları asfaltlayacağız"şeklinde konuştu.
 

 

Başkan Yılmaz ayrıca Altınordu'da tüm alt yapı çalışmalarının 2017 yılı sonunda tamamlanacağını ve ardından üst yapıya geçileceğini sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.