VEFAT 18.06.2016

VEFAT 18.06.2016

Oğmaca Mahallesinden Murtazoğularından Yunus YILMAZ’ın torunu, Uygar ve Hüsne YILMAZ’ın oğulları, Berke Yunus YILMAZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün aynı mahallede ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Oğmaca Mahallesi Murtazoğlu m


VEFAT 18.06.2016

Boztepe Mahallesinden , Şimşitoğullarından , Merhum İsmail Şimşit’in oğlu, Emekli İmam Adil Şimşit’in babası, RAŞİT ŞİMŞİT vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Boztepe Mahallesi Doğa Pelit Camii’nde saat 11:00’De kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
  Gülyalı Ambarcılı Mahallesinden, merhum Hacı Ahmet GÜNGÖR’ün eşi, Aysen Gülsen Birsen ve Lütfü GÜNGÖR’ün annesi Hüseyin ONGUN’un ablası Fatma GÜNGÖR vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gülyalı Ambarcılı aile kabristanlığında defnedilecektir.
Oğmaca Mahallesinden Murtazoğularından Yunus YILMAZ’ın torunu, Uygar ve Hüsne YILMAZ’ın oğulları, Berke Yunus YILMAZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün aynı mahallede ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Oğmaca Mahallesi Murtazoğlu mevkiinde defnedilecektir.
Gölköy Akçalı Mahallesinden Ordu eski Tarım İl Müdürü Sadi SADIKOĞLU’nun ağabeyi Yener SADIKOĞLU vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra  Gölköy Akçalı Mahallesinde aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.