VEFAT 15.06.2016

VEFAT 15.06.2016

Akçatepe Mahallesinden , Merhum Osman ve Havva Bedir’in kızı, Cemal Cengiz’in eşi, Yıldız Topçuoğlu, Bayram Cengiz ve Sedat Cengiz’in annesi, RAFET CENGİZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Şarkiye Mahallesinde bulunan evinden alınarak Orta Camii’nde öğle


VEFAT 15.06.2016

   Turnasuyu Mahallesinden , Merhum Hacı Ahmet Kılıç’ın oğlu, Merhume Hatice Kılıç’ın eşi, Emine Kılıç, Fatma Köksal, Habibe Akköse, Aynur Keleş ve Turnasuyu Mahallesi Muhtarı İlhan Kılıç’ın babası, Mevlüt Kılıç, Hanife Köksal ve Menşure Albayrak’ın ağabeyi, İDRİS KILIÇ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Turnasuyu Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 Akçatepe Mahallesinden , Merhum Osman ve Havva Bedir’in kızı, Cemal Cengiz’in eşi, Yıldız Topçuoğlu, Bayram Cengiz ve Sedat Cengiz’in annesi, RAFET CENGİZ vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Şarkiye Mahallesinde bulunan evinden alınarak Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Akçatepe Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 Kabadüz Akgüney Mahallesinden, Bayramoğullarından , Merhum Cumali Bayram ve Şeker Bayram’ın oğlu, Sevgican ,Gönül,Gülüzar,Canan,Işıl ve Ayşegül Bayram’ın kardeşi, Fatma Bayram’ın eşi, CUMALİ BAYRAM vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün Kabadüz Akgüney Mahallesi Ovaçukuru Kabristanlığında öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.