Vefatlar 11.06.2016

Vefatlar 11.06.2016

Yeni Mahalle Esnaflarından, Merhum Mustafa Özyılmaz’ın oğlu, Cemal Özyılmaz’ın kardeşi, Fahriye Şimşek, Faike Şahin, Fatma Göksel, Temel, Yener ve Mustafa Özyılmaz’ın babası MEHMET ÖZYILMAZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camiinde öğle nama


Vefatlar 11.06.2016


Yeni Mahalle Esnaflarından, Merhum Mustafa Özyılmaz’ın oğlu, Cemal Özyılmaz’ın kardeşi, Fahriye Şimşek, Faike Şahin, Fatma Göksel, Temel, Yener ve Mustafa Özyılmaz’ın babası MEHMET ÖZYILMAZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazının sonra Esenyurt Aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Perşembe Neneli Mahallesinden Kütükoğullarından, Merhum Hacı Salih Köksal’ın oğlu, Sami, Kemal, İbrahim Hakkı, Ahmet, Cemil, Muharrem ve Neneli Mahallesi İmamı Mahmut Köksal’ın kardeşi, Münevver, Medine ve Kemal Köksal’ın babası, MEHMET SALİH KÖKSAL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Perşembe Neneli Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Arpaköy Mahallesinden, Tosmanoğullarından, Hacer Yüksel, Zeynep Kuş, Metin ve Halit Türkyılmaz’ın annesi, EMİNE FİKRİYE TÜRKYILMAZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Arpaköy Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

Emekli Başçavuş  Ferhat Yıldız’ın eşi, Fuat Yıldız ve Merhum Serap Yıldızın anneleri, Faruk Baş ve Ayten Enginin ablası, SUZAN YILDIZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yeni Mahalle camiinde kılınacak cenaze namazından sonra  Kabadüz İlçesi Esenyurt Mahallesinde toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.