VEFAT 03.06.2016

VEFAT 03.06.2016

Akçatepe Mahallesinden , Merhum Rahime Akça’nın gelini, Merhum İzzet Türkmen’nin kızı, Aşkın, Mustafa ve Sinan Akça’nın annesi, Cevat, Mehmet Ali, Nevzat, Zeki, Ayşe, Seniye, Neziye ve Leyla Türkmen’nin kardeşi, MÜCELLA AKÇA vefat etmiştir. Cenazesi b


VEFAT 03.06.2016

  Kökenli Mahallesinden , Çoroğullarından , Merhum Dursun Gümüşkaya’nın oğlu, Şükran Gümüşkaya’nın eşi, Gülay Felek, Dursun Gümüşkaya ve Nuray Gümüşkaya Çiçek’in babası, Ordu esnaflarından Halk Kitapevi’nin sahibi GÜNAY GÜMÜŞKAYA vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Ormen Sitesinde bulunan evinden alınarak Durugöl Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kökenli Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Şenköy Mahallesinden , Kütükoğullarından , Merhum Mustafa Özdoğru’nun eşi, Arif, Hayati,Nurten, Ayten ve Gülten Özdoğru’nun annesi, Sabri Türkeli’nin ablası , ZİYNET ÖZDOĞRU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Subaşı Mahallesinde bulunan evinden alınarak Orta Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Şenköy Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Yaraşlı Mahallesi, Garipoğullarından , Merhum Mehmet Korkmaz’ın oğlu, Rasim ve Tahsin Tahsin Korkmaz’ın kardeşi, Ali,Meliha ve Hülya Korkmaz’ın babası, AHMET KORKMAZ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Orta Camii’de Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yaraşlı Mahallesinde defnedilecektir.
Akçatepe Mahallesinden , Merhum Rahime Akça’nın gelini, Merhum İzzet Türkmen’nin kızı, Aşkın, Mustafa ve Sinan Akça’nın annesi, Cevat, Mehmet Ali, Nevzat, Zeki, Ayşe, Seniye, Neziye ve Leyla Türkmen’nin kardeşi, MÜCELLA AKÇA vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün saat 11:00’de Yeni Mahallede bulunan evinden alınarak Akçatepe Mahalle Camii’nde Cuma Namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Akçatepe Kabristanlığında defnedilecektir.
Saraycık Mahallesi, Kobalı Mevkinden , Merhum Ferhat Kabataş’ın Erdal Ayvaz’ın eşi, DÖNDÜ AYVAZ vefat etmiştir.  Cenazesi bugün Kabalı Camii’de Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kabalı Kabristanlığında defnedilecektir.
 Altınordu Akkese Mahallesinden , Nividoğullarından , Merhum Emekli Muhtar Hamdi Tekintaş’ın eşi, Ahmet, Mehmet,Gönül ve Söngül Tekintaş’ın annesi, FATMA TEKİNTAŞ vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün Akkese Mahallesi Merkez Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.