VEFAT 29.05.2016

VEFAT 29.05.2016

Arpakaöy Mahallesinden Murtazoğullarından merhum Mustafa Murtazaoğlu’nun oğlu, merhum Salil Murtazaoğlu, İbrahim Femi Şener, Mehmet Hulusi Murtazaoğlu ve Ayşe Odabaş’ın kardeşi, Serdar Lokman ve Ramazan Murtazaoğlu’nun babaları Dursun Nafız MURTAZAOĞLU


VEFAT 29.05.2016

Ulubey Çağlayan Mahallesinden Arifoğullarından Merhum Sadık KOÇ’un oğlu Yunus, Halis, ve Erdal KOÇ’un babası, merhum Zeynep KOÇ’un eşi Hami KOÇ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çağlayan mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir. 
   Altınordu Arpaköy mahallesinden Koşlaloğlu Merhum Cemal Sevinç’in eşi, Eşref Avni,Engin,Sevinç,Cihan Gültasş ve Necla Türkcan’ın anneleri Hacer Sevinç vefat etmiştir.

Cenazesi Arpaköy çaka mahallesi camiinde  öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Arpakaöy Mahallesinden Murtazoğullarından  merhum Mustafa Murtazaoğlu’nun  oğlu, merhum Salil Murtazaoğlu, İbrahim Femi Şener, Mehmet Hulusi Murtazaoğlu ve Ayşe Odabaş’ın kardeşi, Serdar Lokman ve Ramazan Murtazaoğlu’nun babaları Dursun Nafız MURTAZAOĞLU vefat etmiştir.

  Cenazesi bugünsaat 13:00 de yeni mahalledeki evinden alınarak saat 15 de Arpaköy Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Emen Mahallesinden Merhum Cemal AKYÜZ’ün oğlu Nail AKYÜZ vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün aynı mahallede ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.