VEFAT 26.05.2016

VEFAT 26.05.2016

Saraycık Mahallesinden , Hacıvelioğullarından , Merhum Hafız Hurşit Şenocak’ın oğlu, Merhum Ziya, Ali, Mustafa ve Hasan Şenocak’ın kardeşi, Ahmet ve İsmet Şenocak’ın ağabeyi, Merhum Güngör, Cengiz ve Osman Şenocak’ın babası, Merhum Nedime Şenocak’ın eşi,



VEFAT 26.05.2016

Saraycık Mahallesinden , Hacıvelioğullarından , Merhum Hafız Hurşit Şenocak’ın oğlu, Merhum Ziya, Ali, Mustafa ve Hasan Şenocak’ın kardeşi, Ahmet ve İsmet Şenocak’ın ağabeyi, Merhum Güngör, Cengiz ve Osman Şenocak’ın babası, Merhum Nedime Şenocak’ın eşi, HÜSEYİN ŞENOCAK vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün saat 10:30’da Akyazı Mahallesinde bulunan evinden alınarak Saraycık merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

  Efirli Mahallesi’nden , Merhum Yaşar Aktürk’ün torunu,  Murat ve Nuran Aktürk’ün kızı, Çağla ve Minel Aktürk’ün kardeşi, TUĞÇE AKTÜRK vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
 Hacılar Mahallesinden , Oruzaoğullarından , Merhum Dursun Alkan’nın oğlu, Emrah ve Necip Alkan’nın babası, SAMİ ALKAN vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Hacılar Mahalle Camii’nde ikindi namazınından önce kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.