VEFAT 25.05.2016

VEFAT 25.05.2016

Turnasuyu Mahallesi Kapıcılı Mevkii’nden Merhum İsmail Öztürk’ün kızı, Yusuf Öztürk’ün eşi, Haydar ve Yavuz Selim Öztürk’ün ablası, HATİCE ÖZTÜRK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Turnasuyu Mahallesi, Kapıcılı Camii’nde öğle namazının ardından k


VEFAT 25.05.2016

 
Kabadüz Esenyurt Mahallesinden , Kurucuoğullarından , Bayındır Memur Sen Ordu İl Başkanı ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü Personeli Hacı Aydın ve Nilgün Aydın’nın oğlu, Çağrı ve Arda Aydın’nın ağabeyi, ALPER AYDIN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Esenyurt Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Turnasuyu Mahallesi Kapıcılı Mevkii’nden Merhum İsmail Öztürk’ün kızı, Yusuf Öztürk’ün eşi, Haydar ve Yavuz Selim Öztürk’ün ablası,  HATİCE ÖZTÜRK vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün Turnasuyu Mahallesi, Kapıcılı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 Sarycık Mahallesi Hüseyinli Mevkii’nden Zeki, İsmet, Zekeriya ve Erol Akköse’nin kardeşi, Seniye Akköse’nin eşi, ÜNAL AKKÖSE vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Turnasuyu Mahallesi, Kapıcılı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 Kuylu Mahallesinden , İmamoğullarından , Merhum Temel Tanrısever’in eşi, Hacer, Pakize, Birol, Süriye ve Yücel Tanrısever’in annesi, EMİNE TANRISEVER vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Kuylu Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Teyneli Mahallesinden ,Şamlıoğullarından , Merhum Dusun Karadağ’ın oğlu, Merhum Zeki ve İsmet Karadağ’ın kardeşi, Saadet Karadağ’ın eşi, Selim ve Kerim Kaeadağ’ın babası, SALİM KARADAĞ vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün Teyneli Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.