VEFAT  24.04.2016

VEFAT 24.04.2016

Akyazı Mahallesinden , Merhum Pembe ve Mahmut Tokat’ın oğlu, Güner Tokat’ın eşi, Ayfer , Ayşe ve Hülya Tokat’ın babası, DURDU TOKAT vefat etmiştir. Cenazesi bugün Bucak Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilece


VEFAT  24.04.2016

   Kumbaşı Mahallesi Yalıkent Sitesinden , Bülent , Levent ve Şebnem Kargı’nın annesi, Berber Yavuz Kargı’nın eşi, AYSEL KARGI vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Yalıkent Sitesinden alınarak Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
 Akyazı Mahallesinden , Merhum Pembe ve Mahmut Tokat’ın oğlu, Güner Tokat’ın eşi, Ayfer , Ayşe ve Hülya Tokat’ın babası, DURDU TOKAT vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Bucak Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 Ortaköy Mahallesinden , Dervişoğullarından , Cemil, Havva, Necip, Nevzat, Cevdet, Kazım, Kenan, Turan ve Dilek Alakuş’un babası, Merhume Fatma Alakuş’un eşi , DURSUN ALİ ALAKUŞ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün saat 10:30’da Kayabaşı Çiftlik Mahallesin’nde bulunan evinden kılınacak cenaze namazından sonra Ortaköy Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Ordu Eski Milletvekili Mustafa Kemal Gönül’ün eşi, Yıldız , Durhan, Kurthan ve Yurthan Gönül’ün annesi, HATİCE GÖNÜL vefat etmiştir.
 
   Cenazesi yarın İstanbul Levent Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra İstanbul Ulus Kabristanlığında defnedilecektir.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.