Altınordunun Altyapısına Başlanacak

Altınordunun Altyapısına Başlanacak

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz ve Fatih Evli, Meclis Üyeleri, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun,

OSKİ'NİN ÇALIŞMALARI

ALTINORDU BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİNE ANLATILDI 

ALTINORDU’DA ALTYAPI YENİDEN İNŞA EDİLECEK23516
 
Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’na katılan OSKİ Genel Müdürlüğü, hem Ordu ili genelindeki hem de Altınordu ilçesindeki faaliyetlerini Meclis üyeleriyle paylaştı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz ve Fatih Evli, Meclis Üyeleri, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun, Daire Başkanları ve Şube Müdürleri katıldı.
 
2 YILDA ALTINORDU İLÇESİNE YAPILAN YATIRIMLAR TANITILDI
 
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın konuşmasıyla başlayan toplantıda Genel Müdür Fatih Yürük, OSKi’nin 2 yıl içerisinde Ordu genelinde ve Altınordu ilçesinde yapmış olduğu yatırımlar ve projeleri ile gelecekte yapılması planlanan yatırımları hakkında bilgi verdi. OSKİ’nin kurumsal kimliği ve dayandığı kanunlar ile bu zamana kadar yapmış olduğu kurumsal faaliyetleri hakkında sunum eşliğinde bilgi veren Genel Müdür Yürük, Altınordu ilçesine 2 yılda 6 adet içme suyu deposu, 15 bin 750 metre içme suyu hattı, 9 bin 950 metre kanalizasyon hattı, 5 bin metre yağmur suyu hattı ve 40 adet içme suyu pompasının yapıldığını belirtti.
 
ALTINORDU İLÇE MERKEZİNİN ALTYAPISI YENİDEN İNŞA EDİLİYOR
 
2016 yılında Altınordu ilçesine yapılacak yatırım programından da bahseden Genel Müdür Fatih Yürük, 71 km içme suyu hattı, 30 km kanalizasyon hattı ve 3 adet yeni içme suyu deposunun yapılacağı bilgisini verdi. Özellikle AB destekli 10 milyon 300 bin Euro maliyetli proje ile Altınordu ilçe merkezinin altyapısının yeniden inşa edileceğini ifade etti.
OSKİ, KURUMSAL VE YAPILANMA SÜRECİNİ EN HIZLI TAMAMLAYAN KURUMLARDAN BİRİ
Genel Müdür Fatih Yürük, kısa sürede uzun bir yol aldıklarını ve Türkiye’de yeni kurulan su ve kanalizasyon idareleri arasında en hızlı kurumsal ve yapılanma sürecini tamamlayan kurumlardan biri olduklarını belirtti. Genel Müdür Yürük’ün, Meclis üyelerinin OSKİ ile ilgili merak ettikleri soruları cevaplamasının ardından toplantı sona erdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.