VEFAT 12.05.2016

VEFAT 12.05.2016

Akyazı mahallesinden , Merhum Galip Kargı’nın eşi, Nuran Tepe, Mine Doğru, Fatma Kalpaklıoğlu, Şengül Yücedağ, Uğurcan Köksal ve Rahime Azaklı’nın annesi, Hüseyin Tepe, Yusuf Kalpaklıoğlu, Mustafa Köksal, Osman Doğru, Ahmet Yücedağ, ve Nihat Azaklı’nın ka


VEFAT 12.05.2016

  Öceli Mahallesi Hacımehmetoğullarından , Merhum Ahmet Güney’in oğlu, Sebehat Özdemir, Rıfat, İhsan, Yılmaz ve Aydın Güney ağabeyi, REŞAT GÜNEY vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Soya yağ sanayi bitişiği Batıkent Sitesinde bulunan evinden alınarak Öceli Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
   Akyazı mahallesinden , Merhum Galip Kargı’nın eşi, Nuran Tepe, Mine Doğru, Fatma Kalpaklıoğlu, Şengül Yücedağ, Uğurcan Köksal ve Rahime Azaklı’nın annesi, Hüseyin Tepe, Yusuf Kalpaklıoğlu, Mustafa Köksal, Osman Doğru, Ahmet Yücedağ, ve Nihat Azaklı’nın kayınvalidesi, EMİNE KARGI vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı Kabristanlığında defnedilecektir.

Şenocak Mahallesi Ağsar Mevkii’nden Merhum Murat Özer’in eşi, Ahmet Özer, Fatma Kondak ve Leyla Şahan’ın annesi, EMRİYE ÖZER vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Şenocak Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.