VEFAT  09.05.2016

VEFAT 09.05.2016

Gülyalı Alibey Mahallesinden , Ayşe Türkmen ,Şenel , Şeref ve Eşref Özata’nın babası, HACI AHMET ÖZATA vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gülyalı Alibey Mahalle Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığınd


VEFAT  09.05.2016

 
   Artıklı Mahallesi İmamoğullarından Merhum Mustafa Şener’in oğlu, Ali, Merhum Hasan ve Merhum Ünal kardeşi, Melek Şener’in eşi, Ordu Belediyesi Emekli Personeli, HÜSEYİN ŞENER vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün saat 11:00’de Artıklı Mahallesinde bulunan evinde kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 Öceli Pirahmetli Mahallesinden , Köseoğullarından , Merhum Sami Köse Torunu, Mustafa ve Salim Köse’nin yeğeni, Hayati Köse’nin oğlu , İLHAN KÖSE vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün Öceli Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra  Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 Şenocak Mahallesi Abdal Mevkii’nden , Engüroğullarından , Merhum Bekir Engür’ün eşi, Muazzez, Hacer,Ykup ve Yusuf Engür’ün annesi, RAHİME ENGÜRvefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Ulu Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Şenocak Abdal Mevkii’nde defnedilecektir.
Aloğullarından , Merhum Metullah Aydemir’in eşi, öğretmen Necat Aydemir, Engin Tamer ve Mustafa Aydemir’in annesi, ŞÜKRİYE AYDEMİR vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Yağızlı Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

   Gülyalı Alibey Mahallesinden , Ayşe Türkmen ,Şenel , Şeref ve Eşref Özata’nın babası, HACI AHMET ÖZATA vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Gülyalı Alibey Mahalle Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Oğmaca Mahallesinden , Yıldırımoğullarından , Merhum Nurettin Yıldırım’ın eşi, Engin Yıldırım ve Ulubey İmam Hatip Lisesi Öğretmenlerinden Ersin Yıldırım’ın annesi, CİHAN GÜL YILDIRIM vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Oğmaca Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.