VEFAT 06.05.2016

VEFAT 06.05.2016

Ulubey Hocaoğlu Mahallesinden , Poyrazoğullarından , Ünal Poyraz’ın kızı, Olcay Poyraz’ın kardeşi, Hüseyin ve Cavit Tüysüz’ün yeğeni, KÜBRA POYRAZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından so


VEFAT 06.05.2016

Gürgentepe Tikence Mahallesi Orta Sokaktan, Külcüoğullarından , Merhum Faik Karadeniz’in oğlu, Ramadan, Hüseyin ve Merhum Ahmet Karadeniz’in kardeşi, Esma , Nevrim, Nevriye, Ekrem, Yılmaz ve Yekta Karadeniz’in babası, Ulubey Hacı İsmail Camii İmamı Ahmet Ali Karadeniz’in kayınpederi,  ADİL KARADENİZ vefat etmiştir.   Cenazesi bugün Gürgentepe Tikence Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Işıklı mahallesi Davutoğullarından, Merhum Hacı Mahmut Yılmaz’ın oğlu, BİLAL YILMAZ   vefat etmiştir.   Cenazesi bugün Işıklı Okulyanı Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak Cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Saray Mahallesinden , İsmail ve Merhum Çiçek Zavalsız’ın oğlu, Orhan ve Serkan Zavalsız’ın kardeşi, Yeni Mahalle Esnaflarından ERKAN OSMAN ZAVALSIZ vefat etmiştir.   Cenazesi bugün Orta Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


Ulubey Hocaoğlu Mahallesinden , Poyrazoğullarından , Ünal Poyraz’ın kızı, Olcay Poyraz’ın kardeşi, Hüseyin ve Cavit Tüysüz’ün yeğeni, KÜBRA POYRAZ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.