VEFAT 04.05.2016

VEFAT 04.05.2016

Gökömer Mahallesinden , Merhum Ömer Rüzgar’ın oğlu, Sedat , Ömer , Erol, Sadakat ve Sezgin Rüzgar’ın babası, DURMUŞ RÜZGAR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gökömer Mahallesi


 VEFAT 04.05.2016

 Bayadı Geniş Mahallesinden İmamoğullarından , Merhum Hasan Yıldırım’ın oğlu, Temel ve Kemal Yıldırım’ın kardeşi,  Adem Yıldırım’ın babası, Ordu Belediyesi Eski Çalışanlarından ADİL YILDIRIM vefat etmiştir.   Cenazesi bugün saat 11:00’de Geniş Mahallesinde Aile Kabristanlığında kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Saraycık Mahallesinden , Kasapoğullarından , Merhum İsmail Kasap’ın oğlu, Ahmet ve Uğur Kasap’ın ağabeyi, İsmail Kasap’ın babası, ALİ OSMAN KASAP vefat etmiştir.   Cenazesi bugün Saraycık Değirmenyanı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


   Günören Mahallesi, Tomakin Mevkii’nden , Merhum Şükrü Tomakin’nin oğlu, Osman, Cevdet, Kani, Sezai ve Şaban Tomakin’nin babası, CAFER TOMAKİN vefat etmiştir.   Cenazesi  bugün Günören Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


 Kabadüz Dağdelen Mahallesinden , Hacı Hasan Bayandır’ın oğlu, Zatiye ve Gürsel Bayandır’ın kardeşi, Zabit ve Cansu Bayandır’ın babası, Köy Hizmetlerinden Emekli  FETHİ BAYANDIR vefat etmiştir.   Cenazesi bugün saat 14:00’de Kabadüz Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


 

  Ulubey Yeni Mahalleden , Merhum Hasan Salih Sağlam’ın kızı, Sait, Yaşar ve Kadir Sağlam’ın ablası, Merhum Sebahattin Uzbay’ ın eşi, HAVVA UZBAY vefat etmiştir.   Cenazesi bugün Ulubey Yeni Mahalle’de bulunan evinde öğle namazının ardından  kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Perşembe Yarlı Mahallesinden , Mehmet Uygun’ nun eşi  FADİME UYGUN vefat etmiştir.

 

Cenazesi  bugün Yarlı Mahallesi Öteköy Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.