VEFAT 02.05.2016

VEFAT 02.05.2016

Gülyalı Mustafalı Mahallesinden , Çakırlı Mevkii’nden , Çakıroğullarından , Hasan Çakır’ın oğlu, Çetin, Hasan ve Piraziz Esnaflarından Fotoğrafçı Nevşin Yücel’in babası, ALİ ÇAKIR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gülyalı Mustafalı Mahallesi Çakırlı Mevki


VEFAT 02.05.2016

 

Öceli Mahallesinden , Merhum İbrahim Çelik’in oğlu, İbrahim Çelik’in babası, Sedat,Murat ve Abdullah Çelik’in dedesi, Öceli Mahallesi Eski Muhtarı ABDULLAH ÇELİK vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün   Öceli Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Ordu Belediyesi Eski Personellerinden ,  Mehmet Ali Taşkıran ve Kazım Taşkıran’ nın  babası, 

ALİ TAŞKIRAN vefat etmiştir.   Cenazesi bugün Ulubey Hocaoğlu Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Orhaniye Mahallesinden , Bakoğullarından , Merhum Remzi Bak’ın oğlu, Nezihe Bak’ın eşi, Erol Bak ve Selda Yavuz’un babası, Dursun ve Kenan Bak’ın kardeşi, REMZİ BAK vefat etmiştir.   Cenazesi bugün Orhaniye Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Gülyalı Mustafalı Mahallesinden , Çakırlı Mevkii’nden , Çakıroğullarından , Hasan Çakır’ın oğlu, Çetin, Hasan ve Piraziz Esnaflarından Fotoğrafçı Nevşin Yücel’in babası, ALİ ÇAKIR vefat etmiştir.   Cenazesi bugün  Gülyalı Mustafalı Mahallesi Çakırlı Mevkii’nde bulunan evinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


  Terzili Mahallesinden , Karamahmutoğullarından , Merhum Mevlüt Karataş’ın oğlu, İnci, Kadriye, Neziye, ve  Adem Karataş’ın babası , Merhum Sabri ve Salim Karataş’ın kardeşi, ADİL KARATAŞ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Terzili Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.