VEFATLAR  25 ve 26.04.2016

VEFATLAR 25 ve 26.04.2016

Ulubey Akpınar Mahallesi, Töngelcioğullarından , Merhum Halis Gözpınar’ın eşi, Telat Gözpınar’ın annesi, Rabia, Halis, Abdurrahman ve Hatice Gözpınar’ın babaannesi, SELİME GÖZPINAR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Akpınar Mahallesi Töngelcioğlu

 


VEFAT  26.04.2016

   Gülyalı Kestane Mahallesinden , Merhum Temel Şahin’nin kızı, Merhum Kadem Ayhan’nın eşi, Hasan , Zeki, Dursun, Olgun ve Ecevit Ayhan’nın annesi,SENİYE AYHAN vefat etmiştir.   Cenazesi bugün Kaşif Tercan Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Karapınar Kabristanlığında defnedilecektir.


Ulubey Şeyhler Mahallesinden , Değirmendere Mevkii’nden , Merhum Veli Duman’nın oğlu , Merhum Bayram ,Mustafa, Ahmet, Dursun,Hüseyin, Şükrü,Mehmet  ve İsmet Duman’nın kardeşi, Merhum Salih ve Halil Duman’nın babası , ALİ DUMAN vefat etmiştir.   Cenazesi  bugün Değirmendere Mahallesi Aile Kabristanlığında saat 11:00 ‘de kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Güzelyalı Mahallesinden , Beyoğullarından , Halit Bay’ın eşi , Birol Bay, Yasemin Bozkurt ve Zehra Günaydın’nın annesi, FEVZİYE BAY vefat etmiştir.    Cenazesi bugün Güzelyalı  Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


Ulubey Akpınar Mahallesi, Töngelcioğullarından , Merhum Halis Gözpınar’ın eşi, Telat Gözpınar’ın annesi, Rabia, Halis, Abdurrahman ve Hatice  Gözpınar’ın babaannesi, SELİME GÖZPINAR vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Akpınar Mahallesi Töngelcioğlu Mevkii’nde bulunan evinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


VEFAT  25.04.2016

 Yukarıdere Mahallesinden , Merhum Sabri Çelebi’nin eşi, Şenol Çelebi, Perihan Altundaş ve Nermin Resuloğlu’nun annesi, HACER ÇELEBİ vefat etmiştir.   Cenazesi bugün saat  11:00’de İmam Hatip Camii’nde  kılınacak cenaze namazından sonra Alembey Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


  Yeni Sayaca Mahallesinden , Uzunhüseyinoğullarından , Merhum Osman Özkan’nın kızı, Dürdane Şahin, İmrane Yeşilyurt, Saniye Karakoç, Nilüfer Baybaba, Sultan Demir, Yener Çelik , Bekir Çelik  ve Merhum Lütfi Çelik’in annesi, NACİYE ÇELİK vefat etmiştir.

  Cenazesi bugün Ulubey Belediye Meydanında öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yeni Sayaca Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.