VEFAT  22.04.2016

VEFAT 22.04.2016

Ulubey Uzunmahmut Mahallesinden , Mustafa , Mehmet ve Mahmut Dilmen’nin kardeşi, Ümit , Ömer ve Recep Dilmen’nin babası, ABDULLAH DİLMEN vefat etmiştir.KMEN vefat etmiştir.


VEFAT  22.04.2016
 
     Ulubey Uzunmahmut Mahallesinden , Mustafa , Mehmet ve Mahmut Dilmen’nin kardeşi, Ümit , Ömer ve Recep Dilmen’nin babası, ABDULLAH DİLMEN vefat etmiştir.

      Cenazesi  bugün saat 10:00’da Ulubey Belediye Meydanın’da kılınacak cenaze namazından sonra Uzunmahmut Mahallesinde Cuma Namazının  ardından defnedilecektir.
Gülyalı Gülistan Mahallesinden , Türkmenoğullarından , Şenel Türkmen’ nin oğlu, Yener Türkmen’nin kardeşi, ABDULLAH TÜRKMEN vefat etmiştir.

   Cenazesi  bugün  Gülyalı Alibey Merkez Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Tikence Mahallesi Telcioğullarından  Merhum Ahmet Toksoy’un eşi, ÇAKIR TOKSOY vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Tikence Mahalle Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
 Gölköy Akçalı Mahallesinden , Mehmet Durmaz’ın eşi, Seniye Yılmaz , Fadime Öztürk, Dursiye, Perihan, Selime, Seniye ,  Gürsel , Ali Osman ve Sabri Durmaz’ın annesi, NAZİLE DURMAZ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Gölköy Akçalı Mahallesi Kabristanlığında Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
 Gülyalı Alibey Mahallesinden , İspiroğullarından , Hacı Necat Günday’ın eşi, Nilüfer Hüsem , Fatma Sağlam, Osman ve Güngör Günday’ın annesi, HACI NAİLE GÜNDAY vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Alibey Mahallesinde cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Öceli Mahallesi Kürdoğullarından , Merhum Abdullah Türkeli’nin oğlu, Dursun , Derya ve Büyükşehir Belediyesi  Personeli Olgun Türkeli’nin babası, Burhan Türkeli’nin kardeşi, TURAN TÜRKELİvefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Öceli Mahalle Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.