VEFAT 21.04.2016

VEFAT 21.04.2016

Boztepe Mahallesi Çorbacıoğlu Mevkii’nden , Dursun Işık’ın eşi, İlknur , Hatice ve Sezgin Işık’ın annesi, SENİYE IŞIK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Boztepe Mahallesi Çorbacıoğlu Mevkii’nde bulunan Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaz


VEFAT 21.04.2016

  Subaşı Mahallesi , Kalyoncuoğullarından , Merhum Demirci Hasan Kalyon’nun eşi, Bahtiyar, Turgay, Şükran, Cihan , Nurcan ve Canan Kalyon’nun annesi, Altınordu Belediye Zabıta Personeli Hasan Çağlar Kalyon’nun babaannesi, HACER KALYONvefat etmiştir.


   Cenazesi bugün İmam Hatip Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Eymür Mahallesinde defnedilecektir.
 Kabadüz Gülpınar Mahallesinden , Şevket Öztürk, Mustafa Öztürk, Merhum Osman Öztürk, Saadet Akçay , Kıymet Bayram ve Gülsüm Tirkil’in ablası, Mehmet Aktaş, Şaban Sağlık ve Hayri Durgun’nun kayınvalidesi, Sakine Aktaş, Saliha Sağlık , Yüksel Durgun ve Özer Aktepe’nin annesi, Merhum Ahmet Aktepe’nin eşi, İFAKET AKTEPE vefat etmiştir.

   Cenazesi  bugün Bayramlı Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bayramlı Merkez Kabristanlığında defnedilecektir.
   Merhum Ferit ve Merhume Hayriye Ertürk’ün kızı, Aynur, Canan, Hatice, Melda ve Merhume Seher’in kardeşi, Merhum Rızvan ve Merhume Nezaket ve Emine Gündoğdu’nun gelini, Ebru, Esra, Hayriye, Songül , Egemen Ferit ve Barış Gündoğdu’nun annesi,  İNCİ GÜNDOĞDU vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Durugöl Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Zfer Mahallesinde evinin yanında bulunan aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

Yemişli Mahallesinden , Küçükyusufoğullarından, Merhum Salih İştar’ın oğlu, Şaban ve Mustafa İştar’ın kardeşi, Sedat, Serkan ve Yeliz İştar’ın babası, Seher İştar’ın eşi, KEMAL İŞTAR vefat etmiştir.

   Cenazesi  Yeni Mahalle’de bulunan evinden alınarak  Yeni Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
  Boztepe Mahallesi Çorbacıoğlu Mevkii’nden , Dursun Işık’ın eşi, İlknur , Hatice ve Sezgin Işık’ın annesi, SENİYE IŞIK vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Boztepe Mahallesi Çorbacıoğlu Mevkii’nde bulunan Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
   Akkise Mahallesinden , Merhum Dursun Ali Yücel’in oğlu, Aynur Yücel’in eşi, Turgay , Turgut ve Tuncay Yücel’in babası, Emekli Astsubay SÜLEYMAN YÜCEL vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Orta Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Akkise Mahallesinde defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.