Süleyman Felek Yayaların Olacak

Süleyman Felek Yayaların Olacak

UKOME toplantısında gündem maddeleri içerisinde bulunan Zübeyde Hanım ve Süleyman Felek Caddeleri’nin trafik yoğunluğu nedeniyle araç trafiğine kapatılması talebi de görüşüldü. Toplantıda caddelerin neden araç trafiğine kapatılması gerektiği, hazırlanan s



Süleyman Felek Yayaların Olacak

ESKİ KÖPRÜ SÖKÜLDÜ23464

 
Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2016 yılı birinci UKOME toplantısı gerçekleştirildi. 39 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, Altınordu ilçesinde bulunan Zübeyde Hanım ve Süleyman Felek Caddeleri’nin bir bölümünün yayalaştırılması projesi de kapsamlı olarak masaya yatırıldı.
 
HALK PROJEYE BÜYÜK DESTEK VERİYOR23467
 
UKOME toplantısında gündem maddeleri içerisinde bulunan Zübeyde Hanım ve Süleyman Felek Caddeleri’nin trafik yoğunluğu nedeniyle araç trafiğine kapatılması talebi de görüşüldü. Toplantıda caddelerin neden araç trafiğine kapatılması gerektiği, hazırlanan sunumla üyelere detaylı olarak anlatıldı. Özellikle şehir içerisinde yayalar için trafik karmaşasından arındırılmış güzergâhın toplumsal ve kültürel yaşamı zenginleştireceğinin, ilçe halkının ve esnafın da bu konuda projeye büyük destek verdiğinin altı çizildi.
 
TAŞIT KÖPRÜSÜ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI23465
 
Altınordu ilçesinde Zübeyde Hanım ve Süleyman Felek Caddeleri’nin bir bölümünün yayalaştırılması projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni oluşturulacak araç güzergâhı doğrultusunda Bülbül Deresi üzerinde bulunan yaya köprüsünü söktü. Sökülen köprünün yerine yapılacak taşıt köprüsü için ise çalışmalar devam ediyor.23466
 
YAYALAR İÇİN BİN 700 METRELİK YENİ BİR GÜZERGÂH OLUŞACAK
 
Özellikle alışveriş bölgelerinin bulunduğu ve halkın yoğun olarak kullandığı Sırrıpaşa ve İsmetpaşa Caddeleri’ni birbirine bağlayan Zübeyde Hanım ve Süleyman Felek Caddeleri’nin bir bölümünü araç trafiğine kapatarak yayalaştırmayı hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu çalışma sonrasında Süleyman Felek ve Zübeyde Hanım Caddeleri’nin araç trafiğine kapatılması ile yayalar için toplamda 1.700 metrelik şehir içinde araç trafiğine kapalı yeni bir güzergâh ortaya çıkarmış olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.