VEFAT 06.04.2016

VEFAT 06.04.2016

Alucra Konaklı Köyünden DURSUN ÇAVUŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün 7:30’da Yeni Mahalle Garajlar Mevkii’nde bulunan evinden alınarak Alucra Konaklı Köyünde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


VEFAT 06.04.2016

Artıklı Mahallesinden , Hacıserdaroğullarından , Merhum Hacı Hüseyin Türkeli'nin oğlu, Kemal,Temel, Merhum Yunus ve İbrahim Türkeli'nin kardeşi, Sevgican, Sencay,Sevil,Sevim ve Enver Türkeli'nin babası, Köy Hizmetlerinden emekli, AHMET TÜRKELİ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Artıklı Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Gürnören Mahallesi, Evliyaboğazı Mevkii'nden, Merhum Bahri Özcanlı'nın eşi, Dursun Ali, Hasan, İsmail ve Mehmet Özcanlı'nın annesi, DURİYE ÖZCANLI vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Günören Mahallesi Evliya Boğazı Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 Eyüplü Mahallesinden , Karamanoğullarından , Merhum Mustafa Karamanoğlu'nun oğlu, Nihal Işıklı,Ayşegül Aydın,Faruk ve Ayhan Karamanoğlu'nun babası, NİHAT KARAMANOĞLU vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Eyüplü Mahallesinde bulunana evinden alınarak Yağcılı Camii'de öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabaristanlığında defnedilecektir.
Alucra Konaklı Köyünden DURSUN ÇAVUŞ vefat etmiştir.
 
 Cenazesi  bugün  7:30’da Yeni Mahalle Garajlar Mevkii’nde bulunan evinden alınarak  Alucra Konaklı Köyünde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.