VEFAT 03 ve 04.04.2016

VEFAT 03 ve 04.04.2016

Ulubey Suayıp Mahallesinden , Halivetoğullarından , Merhum Hüseyin Kertlioğlu'nun oğlu, Ali Kemal, Süleyman ve Saliye Kertlioğlu'nun kardeşi, Emel ve Cengiz Kertlioğlu'nun babası, HİCABİ KERTLİOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Bucak Camii'nde öğle na

VEFAT 03 ve 04.04.2016



VEFAT 04.04.2016

 
Ulubey Durak Mahallesinden , Alabeyoğullarından , Merhum Zühtü Yurdakul ve Nimet Yurdakul'un oğlu, Sümer Yurdakul'un eşi, Emrah, Zühtü ve Esra Yurdakul'un babası, TURGUT YURDAKUL vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Ulubey Durak Mahallesi Ağakolu Mevkii Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Ulubey Suayıp Mahallesinden , Halivetoğullarından , Merhum Hüseyin Kertlioğlu'nun oğlu, Ali Kemal, Süleyman ve Saliye Kertlioğlu'nun kardeşi, Emel ve Cengiz Kertlioğlu'nun babası, HİCABİ KERTLİOĞLU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Bucak Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Gülyalı Mustafalı Mahallesinden , Merhum Hacı Hasan Akçay'ın oğlu, Atiye , Rukiye , Tubanur ve  Tursasuyu Camii emekli imamı Hüseyin Akçay'ın babası, ABDULKADİR AKÇAY vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Turnasuyu Merkez Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Mustafalı Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 


VEFAT  03.04.2016
 
Ulubey İlçesi Gündüzlü Mahallesinden Boğukoğullarından Erol , Birol , Varol ve Özgür Baykal’ın annesi Şenel Baykal’ın eşi FATMA BAYKAL vefat etmiştir.
 
    Cenazesi bugün Öğlen namazından sonra Ulubey Belediye Meydanında kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığına defnedilecektir.Yeşiltepe Mevkiinden Arslanoğullarından merhum Ahmet Arslan’ın eşi Bülent ve Seyla Gener’in annesi 
 
SANİYE ARSLAN vefat etmiştir.
Cenazesi bugün İkindi namazından sonra Kirazlımanı Mahallesi Yeşiltepe mevkiindeki Aile Kabristanlığına defnedilecektir.
 
________________________________________________________________
 
   Yağızlı Mahallesi , Hacıefendioğullarından , Merhum Mehmet Özkan'nın oğlu, Behçet, Burhan ve Nadir Özkan'nın babası, Durmuş Özkan'nın kayınpederiALİ RIZA ÖZKAN vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Yağızlı Merkez Camii'de öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Yeşiltepe Mevkiinden Arslanoğullarından merhum Ahmet Arslan’ın eşi Bülent ve Seyla Gener’in annesi SANİYE ARSLAN vefat etmiştir.

 
 Cenazesi bugün İkindi namazından sonra Kirazlımanı Mahallesi Yeşiltepe mevkiindeki Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.