VEFAT 29.03.2016

VEFAT 29.03.2016

Gülyalı Alibey Mahallesinden , Hacı Ahmet Özata’nın eşi, Ayşe Türkmen, Şenel, Şeref ve Eşref Özata’nın annesi, ZELİHA ÖZATA vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gülyalı Alibey Mahallesi Yeni Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından son

VEFAT 29.03.2016

 Alınca Mahallesinden , Merhum Hasan Keskin’nin eşi, Naci,Hacı,Emine, Adil,Hatice,Galip,Baki, Zeliha, Bahri ve Fahri Keskin’nin annesi, HAFİZE KESKİN vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün Karşıyaka Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Gülyalı Hoşköy Mahallesinden , Hacı Abdullah Macit’in eşi, Sevgi , Osman ve İsmail Macit’in annesi, Kadi , Bayram ve Dursun Özata’nın ablası,        AYŞE MACİT vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Gülyalı Haşköy Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Gülyalı Alibey Mahallesinden , Hacı Ahmet Özata’nın eşi, Ayşe Türkmen, Şenel, Şeref ve Eşref Özata’nın annesi, ZELİHA ÖZATA vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün Gülyalı Alibey Mahallesi Yeni Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.