VEFAT 24.03.2016

VEFAT 24.03.2016

Şabanoğullarından Merhum Ali Şahin’nin oğlu, Dr. Ali Şahin, Öğretmen Sıtkı Şahin, Veli Şahin ve Fatma Şahin’nin babası , Merhum Hatice Şahin’nin eşi, MUSTAFA ŞAHİN vefat etmiştir.


VEFAT 24.03.2016

Perşembe  İstanbulboğazı mahallesinden Ahmet Öztürk’ün eşi  Ordu lisesi emekli müdürü Sebahattin Öztürk ve emekli Tarım il şube  müdürü Şenel Öztürk’ün anneleri SÜRİYE ÖZTÜRK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Perşembe  İstanbulboğazı mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak  cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
Altunyurt Mahallesi Varilcioğullarından , Merhum Ali Coşkun’nun oğlu, Salih Coşkun’nun kardeşi, Şahin , Nuri ve Kadir Coşkun’nun babası, TEMEL COŞKUN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazının ardından Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Şabanoğullarından Merhum Ali Şahin’nin oğlu, Dr. Ali Şahin, Öğretmen Sıtkı Şahin, Veli Şahin ve Fatma Şahin’nin babası , Merhum Hatice Şahin’nin eşi,  MUSTAFA ŞAHİN vefat etmiştir.
 
  Cenazesi bugün saat 10:00’da Yeni Mahallede bulunan evinden alınarak Gülyalı Alibey Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Tikence Mahallesi, Telcioğullarından , Merhum İbrahim Toksoy’un eşi , Hüseyin ve Salim Toksoy’un annesi, NAHİDE TOKSOY vefat etmiştir.
Cenazesi bugün Tikence Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 Erenlı Mahallesinden , Güngör Demir’in eşi, Gökhan ve Gülden Demir’in annesi, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İmdat Kara ‘nın teyzesi,  GÜNAY DEMİR vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kayabaşı Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Erenli Mahallesinde defnedilecektir.
Yağızlı Mahallesi , Aloğullarından , Şükrü Aydemir’in eşi, Barış ve Zafer Aydemir’in annesi,  ŞÜKRAN AYDEMİR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Yağızlı Mahalle Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.