VEFAT 20-21-22.03.2016

VEFAT 20-21-22.03.2016

Teyneli Mahallesi, Koçyiğitoğullarından, Merhum Ali ve Zaide Karakoç’un kızı, Pembe Karakoç, Dr. Yusuf Karakoç, Emriye Türkay ve Merhum Mustafa Karakoç’un kardeşi, SANİYE KARAKOÇ vefat etmiştir.


VEFAT 20-21-22.03.2016


VEFAT 22.03.2016

 
 Gökömer Mahallesi, Kovanlık Mevkii’nden , Nomanoğullarından , Merhum Paşa Selehattin Şanlı’nın oğlu, Yiğit ve Engin Şanlı’nın babası, TURAN ŞANLI vefat etmiştir.

  Cenazesi bugün  Gökömer Mahallesi, Kovanlık Mevkii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecktir.
 Teyneli Mahallesi, Koçyiğitoğullarından, Merhum Ali ve Zaide Karakoç’un kızı, Pembe Karakoç, Dr. Yusuf Karakoç, Emriye Türkay ve Merhum Mustafa Karakoç’un kardeşi, SANİYE KARAKOÇ vefat etmiştir.

  Cenazesi Teyneli Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Alembey Mahallesi , Komucuoğullarından , Merhum Dursun Angın’nın oğlu, Aynur Çabuk, Emine Karadeniz,Adem Angın ve Ali Angın’nın babası, MEVLÜT ANGIN vefat etmiştir.
 
  Cenazesi bugün Köprübaşı Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Alembey Mahallesinde defnedilecektir.

VEFAT 21.03.2016

Fahri ve merhum Fatma Karadeniz’in oğlu, Nilüfer Karadeniz’in eşi, Pelin ve Serhat Karadeniz’in babası, Emriye,Şükran,Erol ve Birol Karadeniz’in ağabeyi, Ordu esnaflarndan BAHTİYAR KARADENİZ vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün Cumhuriyet Mahallesinde Bulunan evinden alınarak Bahçelievler Ulu Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi Soğukpınar Kabristanlığında defnedilecektir.

Dumanoğullarından , Merhum Dursun Duman’nın oğlu, Kıbrıs Gazisi , Operatör Dr. AYHAN DUMAN vefat etmiştir.

 
  Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Uzunmusa Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

VEFAT 20.03.2016

Öceli Mahallesi Ömerli semtinden Hatipoğullarından merhum Kazım Öztürk’ün oğlu,Kenan,Kibar,Bilal Öztürk’ün ağabeyi,Fikriye Öztürk’ün eşi,Nevşin,Yıldız,Kazım,Seyfi Öztürk ve Nevin Kul’un babaları,Salim Özcan’ın ve Olgun Kul’un kayınpederi kapalı çarşı esnaflarından ÖCELİLİ KEMAL ÖZTÜRK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazının ardından Öceli Ömerli Camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra Öceli Mahallesindeki aile kabristanlığında defnedilecektir.
 Kabadüz Karakiraz Mahallesi Topculardan merhum Osman Esmer’in eşi,Engin,Sezgin,
 
Ergin ve Sezai Esmer’in annesi SABİA ESMER vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün öğle namazının ardından aynı mahallede cenaze namazı kılındıktan sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.