VEFAT. 18.03.2016

VEFAT. 18.03.2016

Yokuşdibi Mahallesinden , Merhum Cafer Güney’in eşi, Fatma, Ayşegül, Öznur, Gülşen,Arif, Cemil, Oktay, Salih ve Gökhan Güney’in annesi, CEMİLE GÜNEY vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yokuşdibi Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazınd

VEFAT. 18.03.2016 
 
Yeşilköy  Mahallesinden Selimoğullarından, merhum  Hasan Tanrıver’in oğlu, Sıtkı Tanrıver’in ağabeyi,  Hasan, Hüseyin, Turan, Mehmet, Kader ve Uğur Tanrıver’in babası, LÜTFÜ TANRIVER vefat etmiştir.
 Cenazesi bugün Yeşilköy Merkez Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir. 

Ulubey Şıhlar Mahallesi, Değirmendere Mevkii’nden , Merhum Hasan Eğrek’in oğlu, Merhum Hüseyin ve Merhum Salih Eğrek’in kardeşi, HALİL EĞREK vefat etmiştir

Cenazesi bugün Ulubey Değirmendere Mahallesinde saat 10:30’da kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


Şahincili Mahallesi, Recepbaşoğullarından , Matbaacı Adem Demirbaş’ın eşi, Barış ve Gül Demirbaş’ın annesi, RAHİME DEMİRBAŞ vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Şahincili Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaz namazından sonra defnedilecektir.

Ulubey Güzelyurt Mahallesinden , Veliefendioğullarından , Turan Yüksel’in eşi, Nevzat Yüksel’in yengesi, NADİYE YÜKSEL vefat etmiştir

Cenazesi bugün Ulubey Güzelyurt Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


  Yokuşdibi Mahallesinden , Merhum Cafer Güney’in eşi, Fatma, Ayşegül, Öznur, Gülşen,Arif, Cemil, Oktay, Salih ve Gökhan Güney’in annesi, CEMİLE GÜNEY vefat etmiştir.
 
  Cenazesi bugün Yokuşdibi Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Zafer Mahallesi, Hasanpaşaoğullarından , Rahmi ve Gazanfer Demirkol, Safi Aydın ve Emine Keskin’nin babası, Neşat Demirkol’un kardeşi, Fahri, Coşkun ve Sezgin Demirkol’un amcası, Fikriye Demirkol’un eşi, HACI AHMET DEMİRKOL vefat etmiştir.
 
  Cenazesi bugün Bahçelievler Mahallesinde bulunan evinden alınarak Ulu Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Zafer Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.