İlçe Başkanı Hekim'den OSMMO Ziyareti

İlçe Başkanı Hekim'den OSMMO Ziyareti

1-7 Mart Muhasebe Haftası Kapsamında Ak Parti Altınordu İlçe Başkanı Meslek Mensubu SMMM İbrahim Hekim Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. 04.03.2016 Cuma Günü saat 09:30’da Akparti Altınordu İlçe Başkanı Meslek Mensubu SMMM


AK PARTİ ALTINORDU İLÇE BAŞKANI İBRAHİM HEKİM'DEN OSMMMO'YA ZİYARET

1-7 Mart Muhasebe Haftası Kapsamında Ak Parti Altınordu İlçe Başkanı Meslek Mensubu SMMM İbrahim Hekim Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.

23419
04.03.2016 Cuma Günü saat 09:30’da Akparti Altınordu İlçe Başkanı Meslek Mensubu SMMM İbrahim Hekim, İlçe Yöneticisi Celal Durmuşoğlu, Eyüp Bülür, Ak Parti Altınordu İlçe Yöneticisi Odamız üyesi SMMM Necmi Kara, SMMM Gülsen Işık ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi SMMM Tuncay Uzunçakmak Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. 
 
Ak Parti Altınordu İlçe Başkanı  SMMM İbrahim Hekim; “Muhasebeci ve Mali Müşavirler Devlet ve işletme arasında köprüyü ve bağı kuran bir yapıdır.”
Ziyarette bulunan Ak Parti Altınordu İlçe Başkanı Meslek Mensubu SMMM İbrahim Hekim;’’1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeniyle Oda Başkanımız Ertuğrul Yüksel ve Yönetim Kurulunu ziyarete geldik. Bende bir meslek mensubu olarak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir arkadaşlarımızın tüm çalışmalarında başarılar diliyorum. Mali Müşavirlik ve 


23420
Muhasebecilik mesleği hakikatten her işletmenin olmazsa olmazıdır. Muhasebeci ve Mali Müşavirler Devlet ve işletme arasında köprüyü ve bağı kuran bir yapıdır. Bu anlamda tüm meslektaşlarımızın sıkıntılarını, eksikliklerini ve noksanlarını biliyoruz. Bu camianın içerisinde olan biri olarak bizlerde bu mesleğin ileri gitmesi konusunda her türlü gayreti gösteriyoruz. Odamız da zaman zaman istişarelerde bulunarak meslekle ilgili sıkıntılı noktaları bizlere söyleye

23418

rek bizde gerekli noktalara iletiyoruz. Ben bu anlamda Oda Başkanımız ve Yönetim Kurulunun gayretli çalışmalarında dolayı Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel’i ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyorum. 1-7 Mart Muhasebeci ve Mali Müşavirler Haftasını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. ’’ dedi.
Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı SMMM Ertuğrul Yüksel; Muhasebeci Mali Müşavirler ticari hayatın kalbinde, iğneden ipliğe her şeyden haberi olan bir meslektir.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel yaptığı açıklamada şöyle konuştu; Bu hafta 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası, önceden sadece 1 Martı Muhasebeciler Günü olarak kutluyorduk. Ama baktık ki muhasebe herkese lazım. Muhasebeyi alışıla gelmiş kalıpların dışına çıkartalım ve herkesi muhasebe yapmaya davet edelim, muhasebenin anlamını herkese anlatalım. Bildiğiniz gibi hiçbir kurum kuruluş muhasebe yapmadan yönetilemez bu anlamda muhasebenin daha doğru anlaşılması sadece kayıt tutmanın dışına çıkartılması anlamında bu haftayı kutluyoruz. Geçtiğimiz hafta da Vergi Haftası idi. Verginin tahakkukundan tahsilatına kadar hepsini Muhasebeci Mali Müşavirlerin yaptığı bilinen bir gerçektir. Bu anlamda Muhasebeci Mali Müşavirler ticari hayatın kalbinde, iğneden ipliğe her şeyden haberi olan bir meslektir. Bu anlamda da Muhasebeciler Haftası başka bir anlam kazanıyor. Kendisi de bir Mali Müşavir olan çok değerli Ak Parti İlçe Başkanımız İbrahim Hekim’e ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ediyorum. Ben bu vesile ile Başkanımıza ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. ’’ dedi.
Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından hazırlanmış olan Mesleki Sorunlar ile ilgili bir çalışmayı Ak Parti İlçe Yönetim Başkanı İbrahim Hekim’e teslim etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.