VEFAT 03.03.2016

VEFAT 03.03.2016

Boztepe Mahallesinden , Sinopluoğullarından , Merhum Mehmet Demir’in oğlu, Sadık ve Sait Demir’in ağabeyi, Bülent,Yılmaz,Tülin ve Nazan Demir’in babası ALİ DEMİR vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 10:30’da Akyazi Mahallesi Nehir Kent Sitesi B blokta bu


VEFAT 03.03.2016

Ordu İli Altınordu İlçesi Burhanettin Mahallesinden , Merhum Ali Alptekin eşi, Ayşe, Yıldız, Aynur ve Uğur Alptekin annesi, RABİA ALPTEKİN vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün 10:30’DA Kuğu Kentindeki evinden alınarak Orta Camii’nde Öğle namazının ardından  kılınacak cenaze namazından sonra Burhanettin mahallesindeki aile mezarlığına defnedilecektir.

Ulubey Aydınlar Mahallesinden Göç oğullarından Merhum Mehmet Aydoğan’ın eşi, Ömer, Öner, Salih, Özer, Seher ve Fatma Aydoğan’ın annesi, ZEKİYE AYDOĞAN vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Aydınlar Mahallesi Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aydınlar mahallesindeki aile mezarlığına defnedilecektir.
Boztepe Mahallesinden , Sinopluoğullarından , Merhum Mehmet Demir’in oğlu, Sadık ve Sait Demir’in ağabeyi, Bülent,Yılmaz,Tülin ve Nazan Demir’in babası  ALİ DEMİR vefat etmiştir.
Cenazesi bugün saat 10:30’da Akyazi Mahallesi Nehir Kent Sitesi B blokta bulunan evinden alınarak Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Boztepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.