VEFAT 01.03.2016

VEFAT 01.03.2016

Kumbaşı Mahallesinden, Merhum Sefettin Tırnık’ın eşi, Derya , Selma,Emine,Neşe,Uğur ve Ufuk Tırnık’ın annesi, SABİRE TIRNIK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kumbaşı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlı

VEFAT 01.03.2016

 Kuylu Mahallesi, Sütler Sokak Kananoğullarından , Yakup Evli’nin eşi, Hamdi Kuru ve Temel Evli’nin annesi,  ZEYNEP EVLİ vefat etmiştir.
 Cenazesi bugün saat 11:00 ‘de Kuylu Mahallesi, Sütler Sokak Aile kabristanlığında kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
 Gölköy Çatak Ortaköy Mahallesinden Halil Kayım’ın oğlu, Yılmaz, Halil, İbrahim ve Soner Kayım’ın babası, ALİ KAYIM vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camii’nde Öğle namazının ardından kılınacak cneazenamazından sonra Nizamettin Mahallesi Soğukpınar Kabristanlığına defnedilecektir.
 Kumbaşı Mahallesinden, Merhum Sefettin Tırnık’ın eşi, Derya , Selma,Emine,Neşe,Uğur ve Ufuk Tırnık’ın annesi,  SABİRE TIRNIK vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Kumbaşı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Gülyalı Kestane Mahallesinden Osmankahyaoğullarından , Merhum İbrahim Şahin’nin oğlu, Ali Şahin ,Ahmet Şahin ve Sara Öztürk’ün ağabeyi, MÜRSEL HAŞİM ŞAHİN vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Gülyalı Kestane Mahallesi Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.