VEFAT  28.02.2016

VEFAT 28.02.2016

Bayramlı mahallesi Koçoğullarından Merhum Celal ve Emriye Akkoç’un oğlu Dursun ve Havva nın abisi Nevzat, Behçet, Erdal, Nuran ve Tülay’ın babası Ordu soya sanayii emeklilerinden KEMAL AKKOÇ vefat etmiştir. Cenazesi bugün yenimahalle camiinde öğle

VEFAT  28.02.2016

Piraziz Kılıçlı köyünden merhum ibrahim Işıkdemir’in eşi, Aziz, Zekai ve Mehmet Işıkdemir’in anneleri, HANİFE IŞIKDEMİR vefat etmiştir.
Cenazesi bugün Karşıyaka Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Piraziz Kılıçlı köyündeki aile mezarlığına defnedilecektir.

Bayramlı mahallesi Koçoğullarından Merhum Celal ve Emriye Akkoç’un oğlu Dursun ve  Havva nın abisi Nevzat, Behçet, Erdal, Nuran ve  Tülay’ın babası Ordu soya sanayii emeklilerinden  KEMAL AKKOÇ  vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün yenimahalle camiinde öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra sağırlı mahallesi kıran mezarlığında defnedilecektir.
Merhum Abbas  ve merhum Hatice Tütüncü’nün oğlu Ayşe Dudu , Nuh, Mustafa, Ali Tütüncü ‘nün kardeşleri Sosyal Güvenlik Kurumu Personeli , SÜLEYMAN TÜTÜNCÜ vefat etmiştir.
Cenazesi bugün karşıyaka merkez camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Şahincili şehir mezarlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.