VEFAT 22.02.2016

VEFAT 22.02.2016

Çavuşlar Mahallesi, Müftüoğullarından , Merhum Tahsin Şensoy’un oğlu, Şükran ,Fikret,Vedat ,Sedat ve Sebahat Şensoy’un ağabeyi, RASİM FIRAT ŞENSOY vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından son


VEFAT 22.02.2016


 Giresun Alucura  ilçesi Demirözü köyünden Ramazan , Nazım ve Rasim Hitaloğlu ‘nun babası, Musa Hitaloğlu’nun oğlu, DURAN HİTALOĞLU vefat etmistir

 Cenazesi bugün Karşıyaka Ensar Camii’nde öğle namazının ardındankılınacak  cenaze namazından sonra Nizamettin  mahallesi mezarlığında defnedilecektir.
Ordu Paşaoğullarından ,Nurten Paşaoğlu’nun eşi, Hakan , Gökhan ve Ferhan Paşaoğlu’nun babası, Işıhan Paşaoğlu’nun dedesi , Tapu Kadastro Müdürlüğü emekli memuru OSMAN PAŞAOĞLU vefat etmiştir.

    Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Çavuşlar Mahallesi, Müftüoğullarından , Merhum Tahsin Şensoy’un oğlu, Şükran ,Fikret,Vedat ,Sedat ve Sebahat Şensoy’un ağabeyi, RASİM FIRAT ŞENSOY vefat etmiştir.

  Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çavuşlar Mahgallesinde defnedilecektir.
Öceli Mahallesinden , Ahmetdayıoğullarından , Sucu Durmusş Tatlıcan’nın eşi, Fatma Eriş, Vedat Tatlıcan ve Serkan Tatlıcan’nın annesi, ZEKİYE TATLICANvefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün Öceli Mahallesi Merkez Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.