VEFAT 21.02.2016

VEFAT 21.02.2016

Altınordu ilçesi Dedeli mahallesinden Alibeyoğullarından, Tahsin Yeşiltepe’nin oğlu Erhan Yeşiltepe’nin abisi Serdar ve Serkan Yeşiltepe’nin babası EŞBER YEŞİLTEPE vefat etmiştir. Cenazesi bugün Dedeli mahallesi Yeni Camiinde öğlen namazının ardından k



VEFAT 21.02.2016

Altınordu ilçesi Düz mahalleden merhum Adil Aydın’ın eşi Adem, Uğur ,Aysel, Aysun, Ayşe ve  Elif ‘in anneleri İlhan , Fahri, Münire ve  Nurten’ in ablası MERYEM AYDIN vefat etmiştir.Cenazesi bugün düz mahalledeki evinden alınarak Orta Camiinde öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin mahallesindeki aile kabristanlığında defnedilecektir.

Kabadüz İlçesi Esenyurt mahallesi Dibooğullarından merhum Hasan oğlu Hami,Yusuf, ve Nazım Altuntaş ‘ın kardeşi Nurhan, Birsen, Orhan ve Turhan Altuntaş’ın babası Katibe Altuntaş ‘ın eşi ALİ OSMAN ALTUNTAŞ vefat etmiştir.         

Cenazesi bugün imamhatip camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra kabadüz ilçesi esenyurt mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.


Altınordu ilçesi Dedeli mahallesinden Alibeyoğullarından, Tahsin Yeşiltepe’nin oğlu Erhan Yeşiltepe’nin abisi Serdar ve Serkan Yeşiltepe’nin babası EŞBER YEŞİLTEPE vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Dedeli mahallesi Yeni Camiinde öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

Karşıyaka mahallesi esnaflarından İbrahim ve Emin Çiçek ‘in babaları MEHMET ÇİÇEK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat  10:30 da Karşıyaka merkez camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Perşembe ilçesi ekinciler mahallesindeki aile kabristanlığında  defnedilecektir.

Piraziz İlçesi Kale yanı mahallesinden Piraziz eski AKP ilçe başkanı Erdoğan Usta ‘nın babası HASAN USTA vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Piraziz ilçesi kale yanı mahallesi camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.