Yılmaz OSKİ'de İncelemede

Yılmaz OSKİ'de İncelemede

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz OSKİ Genel Müdürlüğü idari hizmet binasında bir dizi incelemelerde bulundu. OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, OSKİ Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Ali Akkiraz ve Arif Gündüz, OSKİ Genel Müdür Yardımcıları Suat Ol

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz OSKİ Genel Müdürlüğü idari hizmet binasında bir dizi incelemelerde bulundu.

Yılmaz OSKİ'de İncelemede23383

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, OSKİ Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Ali Akkiraz ve Arif Gündüz,  OSKİ Genel Müdür Yardımcıları Suat Olgun ve Mustafa Özkan ile Daire Başkanları hazır bulunarak Başkan Enver Yılmaz’a 2015 yılı faaliyetleri ve 2016 yılında planlanan yatırımlar hakkında brifing verdiler.
 
2015 YILI FAALİYETLERİ VE 2016 YILINDA PLANLANAN YATIRIMLAR MASAYA YATIRILDI
 
OSKİ Genel Müdürlüğü idari ve ek hizmet binaları tadilatı ile çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, restore edilen hizmet binaları ve araç park alanları hakkında bilgi aldı. Ardından OSKİ Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleşti. OSKİ’ de özellikle yatırım, proje ve abone bilgileri ele alınarak daire başkanları tarafından 2015 yılı faaliyetleri ve 2016 yılında planlanan yatırımlar ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a bilgi verildi.
 
2015 YILINDA ORDU’YA KAZANDIRILAN YATIRIMLARIN BİLGİSİ VERİLDİ
 
Sunum ve raporlar halinde verilen bilgilendirme toplantısında, 2015 yılında 7 adet içme suyu arıtma tesisi, 4 adet atık su arıtma tesisi, 617.338 metre içme suyu hattı, 25.000 metre kanalizasyon hattı, 45 adet yeni içme suyu deposu ve 11 adet su alma yapısının Ordu’ya kazandırıldığının bilgisi verildi.
 
2016 YILI YATIRIMLARIYLA ORDU’DA SU SIKINTISI EN AZA İNECEK
2016 yılı yatırımları ve projeleri hakkında bilgi alan Başkan Enver Yılmaz, Ordulu hemşehrilerinin özellikle de içme suyu ihtiyaçlarını giderecek etkili proje ve yatırımlarla Ordu’da su sıkıntısını en aza indirilmesi gerektiğini belirtti. Başkan Yılmaz, Ordu’ da içme suyu sıkıntısının özellikle yaz dönemlerinde gurbetçilerin Ordu’ya dönüş yaptığı zamanlarda yaşandığını, bu süreçte etkin ve nokta müdahalelerle sorunları en aza indirileceğini söyledi.
 
2016 YILI YATIRIMLARININ DETAYLARI PAYLAŞILDI
OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında Ordu’ya 460 kilometre içme suyu hattı, 61 adet içme suyu deposu, 40 adet su alma yapısı, 5 adet atık su arıtma tesisi ve 15 kilometre kanalizasyon hattının yapımının projesi ve bilgileri paylaşıldı.
 
BAŞKAN YILMAZ TARAFINDAN ALO 185 İHBAR HATTI CANLI OLARAK DENETLENDİ
Bilgilendirme toplantısının son bölümünde 7/24 Ordu’ da abonelere hizmet veren Alo 185 arıza bildirim hattını denetleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 22. saniyede çağrı merkezinde personelin cevap vermesi sonucunda; “İstek, talep ve sorunlarını bildirmek isteyen vatandaşlarımızın OSKİ’ ye kısa bir sürede ulaşabildiği hep beraber şahit olduk ” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.