VEFAT 13.02.2016

VEFAT 13.02.2016

Alembey Mahallesi Çıtıroğullarından,Faruk, Tarık Gündoğdu ve Sevgi Aktürk’ün babaları emekli Orman memuru FERHAT GÜNDOĞDU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Bucak Mahallesindeki evinden alınarak Bucak Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaz

VEFAT 13.02.2016

      Tikence Mahallesinden Çakıroğullarından merhum Mehmet oğlu İSMAİL TEZCAN vefat etmiştir.

      Cenazesi bugün öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.
Gürgentepe Şirinköy Mahallesinden  merhum Şahzüver Şirin’in kızı İlknur,Turul,Kudret Göl’ün annesi, Adem Göl’ün eşi CEVRİYE GÖL vefat etmiştir.Cenazesi bugün Şirinköy Camii’nde Öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
Merhum Osman Öztürk’ün oğlu, Turgut, Mesut  ve Sedat Öztürk’ün abileri, Umut ve Özlem Öztürk’ün babaları, Neriman Öztürk’ün eşi MURAT ÖZTÜRK vefat etmiştir.Cenazesi bugün Delikkaya Mahallesi Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Övündük Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.
Merhum Hasan Çınar ‘ın eşi Mustafa , Fadime, Havva,Nuran  ve Semra nın anneleri ALİME ÇINAR vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İkindi namazından önce  Ulubey  yolbaşı mahallesinde defnedilecektir.
 Alembey Mahallesi Çıtıroğullarından,Faruk, Tarık Gündoğdu ve Sevgi Aktürk’ün babaları emekli Orman memuru FERHAT GÜNDOĞDU vefat etmiştir.

     Cenazesi bugün Bucak Mahallesindeki evinden alınarak Bucak Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Alembey Mahallesi kabristanlığında defnedilecektir.
 Merhum Mustafa Karayel’in eşi,Tayfun Karayel’in annesi Diş doktoru ZEKİYE KARAYEL vefat etmiştir.

      Cenazesi bugün Orta Camii’de Öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra şehir mezarlığında defnedilecektir.
Delikkaya Mahallesinden Bayraktaroğullarından merhum Ahmet Bayrak’ın oğlu,İnci Bayrak’ın eşi,Fatih, Elif ve Sinem’in babaları, İlhami ve Nermin’in abileri SELAMİ BAYRAK vefat etmiştir.
Cenazesi bugün saat 13:30’da Delikkaya Mahallesi Bayraktaroğlu sokağında aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.