VEFAT 12.02.2016

VEFAT 12.02.2016

Turnasuyu Mahallesinden , Merhum Mehmet Güner’in oğlu, Merhum Cafer, Yakup ve Tahsin Güner’in kardeşi, Faruk, Mustafa,Mesut ve Mursel Güner’in babası AHMET GÜNER vefat etmiştir. Cenazesi Turnasuyu Mahallesi Kapçulu Camii’nde Cuma namazının ardından kıl


VEFAT 12.02.2016

 Ulubey Güvenköy Mahallesinden , İpekçioğullarından , Merhum Bilal Yurttaş’ın oğlu, Huriye, Taliye,Kemal ve Merhum Hamdi Yuttaş’ın kardeşi, Hicran Eryiğit, Mükerrem Kontaş ve Gürcan Yuttaş’ın babası CEMAL YURTTAŞ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün saat 9:30’da Orsan Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Cuma Namazının ardından Güvenköy Mahallesinde defnedilecektir.
Zaferi Milli Mahallesinden , Cumhuriyet Okulu Eski Çalışanlarından Merhum Hacı Güldüren’nin eşi, Dursun Güldüren ,Mustafa Güldüren ve Emine Gönül Bahar’ın annesi, TÜRKMEN GÜLDÜRENvefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Şahincili Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Turnasuyu Mahallesinden , Merhum Mehmet Güner’in oğlu, Merhum Cafer, Yakup ve Tahsin Güner’in kardeşi, Faruk, Mustafa,Mesut ve Mursel Güner’in babası AHMET GÜNER vefat etmiştir.

Cenazesi Turnasuyu Mahallesi Kapçulu Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Bordanacıoğullarından , Merhum Mehmet Bordanacı’nın torunu, Necati ve Perihan Bordanacı’nın kızı, AYŞEGÜL BORDANACI vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün İmam Hatip Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.