VEFAT 04.02.2016

VEFAT 04.02.2016

Boztepe Mahallesi , Çorbacıoğullarından , Merhum Ali Altunbaş’ın oğlu, İdris,Osman ve Muhammer Altunbaş’ın ağabeyi, Dursun Altunbaş’ın babası,MUSTAFA ALTUNBAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çorbacıoğlu Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak c


VEFAT 04.02.2016

 Piraziz Balçıklı Köyünden , Harun Yılmaz’ın oğlu, Münir Yılmaz’ın kardeşi, ÖMRAL YILMAZ vefat etmiştir.
  Cenazesi bugün Piraziz Balçıklı Köy Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

   Boztepe Mahallesi , Çorbacıoğullarından , Merhum Ali Altunbaş’ın oğlu, İdris,Osman ve  Muhammer Altunbaş’ın ağabeyi, Dursun Altunbaş’ın babası,MUSTAFA ALTUNBAŞ vefat etmiştir.

  Cenazesi bugün Çorbacıoğlu Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

  Kuylu Mahallesinden , Kurucuoğullarından , Merhum İsmail Kurucu’nun oğlu, Suzan, Fidan ,Güllü, Zekiye ,Yılmaz ve Erdoğan Kurucu’nun babası, Nazmiye Kurucu’nun eşi, SALİH KURUCU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kuylu Mahallesi Sütler Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

   Neneli Mahallesinden , Ketaçoğullarından , Merhum Tevrat Gözütok’un eşi, Hatice ,Zümrehan,Emine ve Erol Gözütok’un annesi, MELİHA GÖZÜTOK vefat etmiştir.

  Cenazesi bugün Neneli Mahalle Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
   Dedeli Mahallesinden , Merhum İbrahim             Enginyurt’un oğlu, İsmet , Fikret ve Cahit Enginyurt’un babası, ÖMER ENGİNYURT vefat etmiştir.Cenazesi bugün Dedeli Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Mustafa Çakır, Halil Çakır , Ahmet Çakır, İbrahim Çakır ve Fethiye Evli’nin annesi, Hasan Evli’nin kayınvalidesi, Yusuf Evli, Hakan Evli ve Canan Ocak’ın anneannesi, Mehmet Kızı, HATİCE ÇAKIR vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün İstanbul Şişli Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.