VEFAT 03.02.2016

VEFAT 03.02.2016

Ateşoğullarından , Merhum Ahmet ve Merhume Şerife Ateş’in oğlu, Merhume Binnaz , Merhume Fatma,Merhum Halil Ateş,Merhum Kemal Ateş ve Merhum Ali Öksüz Ateş’in kardeşi, Melek Tahmaz, Metin Ateş, Haluk Ateş ve Ahmet Ateş’in babası, Dudu Ateş’in eşi, YUSUF


VEFAT 03.02.2016

Ulubey Uzunmahmut Cami Yanı Mahallesinden ,Müezzinoğullarından , Mustafa Köksal’ın oğlu, Muzaffer ve Hasan Köksal’ın kardeşi,  HAMDİ KÖKSAL vefat etmiştir.
Cenazesi bugün saat 10:30’da Uzunmahmut Camii Yanında kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 Zafer Mahallesinden , Çakırmelikoğullarından , Merhum Ahmet Çabuk’un oğlu,Vesayi, Hüsne ,Havva ,Sezai, Kemal  ve Merhum Bilal Çabuk’un babası MEHMET ÇABUK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 10:00 da Karşıyaka Mahallesinden alınarak Zafer Mahallesi Merkez Camii’nde  öğle namazınınardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Gülyalı Hoköy Mahallesinden , Ordu Esnaflarından ,Salih Hüsem’in ağabeyi, Bilal Hüsem , Ali Hüsem ve Mevlüt Hüsem’in amcası ,Merhum Ali Hüsem,’in oğlu, HÜSEYİN HÜSEM vefat etmiştir.

  Cenazesi bugün Gülyalı Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 Ateşoğullarından , Merhum Ahmet ve Merhume Şerife Ateş’in oğlu, Merhume Binnaz , Merhume Fatma,Merhum Halil Ateş,Merhum Kemal Ateş ve Merhum Ali Öksüz Ateş’in kardeşi, Melek Tahmaz, Metin Ateş, Haluk Ateş ve Ahmet Ateş’in babası, Dudu Ateş’in eşi, YUSUF ATEŞ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Akkese Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.