VEFAT  29.01.2016

VEFAT 29.01.2016

Sipahioğullarından , Merhum Ali Sipahioğlu’nun oğlu, Selim ve Savaş Sipahioğlu’nun babası , Emekli öğretmen ENVER SİPAHİOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gülyalı Hoşköy Aile Ka


VEFAT  29.01.2016

Ordu Çavuşlar Mahallesi eşraflarından , Yusuf ve Emine Ergen’nin kızı, Övündük Mahallesinden Ahmet Avni Bacınoğlu’nun eşi, Şaziment Pamuk, Saadet Şaççılarlı, Sival Ergen ,Hamdi Ergen , Sevinç Özel ve Sevim Özer’in kardeşi, Cemalettin Bülent Bacınoğlu, Belgin Altun Can ve Levent Sıtkı Bacınoğlu’nun annesi, MELEK BACINOĞLU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı Asri Kabristanlığında defnedilecektir.

 


 Perşembe Yarlı Mahallesinden , Merhum Rafet Şahin’nin eşi, Yarlı Mahallesi eski muhtarı Tevrat Şahin ve Metin Şahin’nin annesi, CEMİLE ŞAHİN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yarlı Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Sipahioğullarından , Merhum Ali Sipahioğlu’nun oğlu, Selim ve Savaş Sipahioğlu’nun babası , Emekli öğretmen ENVER SİPAHİOĞLU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gülyalı Hoşköy Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Ulubey Çağlayan Mahallesinden , Merhum Murat Yılmaz’ın eşi, Bagi , Bahar,Döndü, Hanım, Hacer ve Elmas Yılmaz’ın annesi , Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan’nın anneannesi, GÜLSÜM YILMAZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 9:30 ‘da İmam Hatip Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Ulubey Çağlayan Mahallesinde ikindi namazını ardından defnedilecektir.
Merhum Hasan ve Seniye Özel’in oğlu, Şefika Özel’in eşi, Murat, İbrahim ,Melike ve Mete Özel’in babası, Melek Önbaş ve Hüseyin Özel’in ağabeyi, ALAETTİN ÖZEL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Burhanettin Mahallesinde bulunan evinden alınarak Burhanettin Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Kumbaşı Mahallesinden , Merhum Ahmet Kaya ve Nebahat Kaya’nın oğlu, Naciye , Nuran ve Yasemin Kaya’nın ağabeyi, MURAT HALİS KAYA vefat etmiştir.
Cenazesi bugün Kumbaşı Merkez Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Perşembe Babalı Mahallesi Uzundüz Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.