VEFAT 22.01.2016

VEFAT 22.01.2016

Teyneli Mahallesinden , Merhum Bahri Bacınoğlu ve Laika Bacınoğlu’nun kızı , Merhum Hayati Gümüşkaya’nın eşi, Ahmet Gümüşkaya ve Hale Sağra’nın annesi, Hazar ve Dila Sağra’nın anneannesi , Selim Us’un teyzesi , Bahtiyat Bacınoğlu , Necla Aka , Ceyhan Us v



VEFAT 22.01.2016

 
Kovancı Mahallesi Durmuşoğullarından , Merhum Ahmet Durmuş’un oğlu, Ayten Durmuş’un eşi , Serkan ve Sibel Durmuş’un babası, Ergin ve İbrahim Durmuş’un ağabeyi, ERSAN DURMUŞ vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün İmam Hatip Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Öceli Mahallesinden , Merhum İlyas Çetinkaya’nın eşi, Emekli Öğretmen Mehmet Çetinkaya ve Merhum Ahmet Çetinkaya’nın annesi , EMİNE ÇETİNKAYA vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Öceli Merkez Camii’nde ikindi namazının arından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 Teyneli Mahallesinden , Merhum Bahri Bacınoğlu ve Laika Bacınoğlu’nun kızı , Merhum Hayati Gümüşkaya’nın eşi, Ahmet Gümüşkaya ve Hale Sağra’nın annesi, Hazar ve Dila Sağra’nın anneannesi , Selim Us’un teyzesi , Bahtiyat Bacınoğlu , Necla Aka , Ceyhan Us ve Seyhan Emür’ün ablası  , LEYLA GÜMÜŞKAYA vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Ordu Orta Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Teyneli Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.