Vefat  21.01.2016

Vefat 21.01.2016

Fatsa Esnaflarından Mehmet Anlayan’nın eşi , Ertan Özgen’nin anneannesi, Yüksel, Zeki, Mustafa ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’nın annesi ZEKİYE ANLAYAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Fatsa Orta Büyük Camii’de öğle namazının ardından



Vefat  21.01.2016

Ulubey Şahinkaya Mahallesinden , Cebetoğullarından , Merhum Osman Güler’in oğlu , Emekli Öğretmenler Nazım Güler , Salim Güler , Adem Güler, Remzi Güler ve Mehmet Güler’in ağabeyi , Öğretmen Yılmaz Güler ve Oguzhan Güler’in babası KAZIM GÜLER vefat etmiştir.

  Cenazesi bugün Ulukent Sitesinde bulunan evinden alınarak Ulubey Belediye Meydanın da saat 10:30 ‘da kılınacak cenaze namazından sonra Ulubey Şahinkaya Mahallesinde defnedilecektir.


Fatsa Esnaflarından Mehmet Anlayan’nın eşi , Ertan Özgen’nin anneannesi, Yüksel, Zeki, Mustafa ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’nın annesi  ZEKİYE ANLAYAN vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Fatsa Orta Büyük Camii’de öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Meşebükü Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 Kayabaşı Mahallesi Merkez Mevkii’nden Merhum Berber Dursun Güzelhan’nın eşi , Zübeyir , Ali ve Murat Güzelhan’nın annesi,  ŞERİFE GÜZELHAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kayabaşı Mahallesi Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


 Perşembe Saray Mahallesinden , Çarkçıoğullarından , Mehmet Çarkçı’nın eşi , Cengiz , Metin ve Engin Çarkçı’nın annesi, BEHİYE ÇARKÇI vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çerli Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Kuylu Mahallesi Pınarönü Mevkii’nden ,Tıkıçoğullarından , Merhum Mustafa Gürbüz’ün eşi , ŞERİFE GÜRBÜZ vefat etmiştir.
Cenazesi bugün saat 10:00’da Karşıyaka Mahallesinde bulunan evinden alınarak Kuylu Mahallesi Sütler Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.