VEFAT  19.01.2016

VEFAT 19.01.2016

Gülyalı Hoşköy Mahallesinden , Merhum Hamdullah ve Hakime Öztürk’ün oğlu, Gülcehan Öztürk’ün eşi, Özlem Yeşilyurt’un babası , Emekli Başkomser AHMET ÖZTÜRK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yalı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı



VEFAT  19.01.2016

 
   Ulubey Ören Mahallesinden Çörekçioğullarından , Ahmet , Gülbey , Urfani , Celal , Günay ve Güldane Aktaş’ın ağabeyi, Hasan , İhsan ve Fatma Aktaş’ın babası , Ordu eski esnaflarından pastacı MEHMET AKTAŞ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Ören Mahallesi Çatak Mevkii Cem evinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Kabadüz , Harami Mahallesinden, Yensizoğullarından, Merhum Mehmet ve Saniye Yılmaz’ın kızı, Osman Yılmaz’ın eşi, Emin, Mustafa, Kemal, Makgule ve Ahmet Yılmaz’ın annesi, ŞAKİRE YILMAZ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Karşıyaka Mahallesi 940 NOLU sokaktaki evinden alınarak öğle namazından önce Kabadüz Harami Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.
 Gülyalı Hoşköy Mahallesinden , Merhum Hamdullah ve Hakime Öztürk’ün oğlu, Gülcehan Öztürk’ün eşi, Özlem Yeşilyurt’un babası , Emekli Başkomser AHMET ÖZTÜRK vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Yalı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Hoşköy Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Turnasuyu Mahallesinden , Nuh ve Hafize Çakmak’ın kızı , Osman Kandemir’in eşi, Sakine ,Safiye,Fatma ve Selma’nın annesi , Ahmet Koyun , Lütfü Demirkol , Mehmet Türkmen ve Ali Dalgıç’ın kayınvalidesi , HATİCE KANDEMİR vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün saat 10:00 ‘da Yeni Mahalle’de bulunan evinden alınarak Turnasuyu Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
 Burhanettin Mahallesi Geriş Mevkii’nden , Rukiye Gönül’ün eşi, Gülçin, Sait ve Tayfun Gönül’ün babası , YUSUF GÖNÜL vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Burhanettin Camii’nde öğle namazının ardından kılınaca cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.