Belediye, DSİ'ye Cezayı Kesti

Belediye, DSİ'ye Cezayı Kesti

Geçen hafta başlayan ligin 2. yarısında ilk haftayı maç yapmadan geçen Akkuş Belediyespor ligin ilk yarısında 3-1 mağlup olduğu Samsun DSİ takımını baştan sona üstün oynadığı maçta 3-0 yenerek 2. yarıya galibiyetle başladı. Akkuş Belediyespor 1. sette 25

Belediye, Devlet Su İşlerine Cezayı Kesti

Akkuş Belediyespor: 3 - Samsun DSİ: 0
 
Türkiye Erkekler Voleybol 3. Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Akkuş Belediyespor 2. yarının 2. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Samsun DSİ takımını 3-0 yenerek rövanşı aldı.
23283
Geçen hafta başlayan ligin 2. yarısında ilk haftayı maç yapmadan geçen Akkuş Belediyespor ligin ilk yarısında 3-1 mağlup olduğu Samsun DSİ takımını baştan sona üstün oynadığı maçta 3-0 yenerek 2. yarıya galibiyetle başladı.
Akkuş Belediyespor 1. sette 25-12, 2. sette 25-17, 3. sette ise 25-15 üstünlük sağladı.
Maçın bitmesiyle beraber taraftarlarla kenetlenen Akkuş Belediyespor galibiyetin ve 3 puanın mutluluğunu yaşadı.
Maç sonu bir açıklama yapan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, "Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Play off  yolunda bir engeli daha geçtik. Takımımız 2. yarı öncesi verilen arayı iyi değerlendirerek şampiyonluk hedefleri doğrultusunda çalışmalar yaptı. Bunun meyvesini de Samsun DSİ karşısında aldık. Taraftarlarımız ilerleyen haftalarda daha da iyi bir Akkuş Belediyespor izleyecek. Bizi bugün yalnız bırakmayan taraftarlarımızı ve ezici bir üstünlükte maçı kazanan takımımızı kutluyorum" diye konuştu.
 
Sıralamada 4. sırada bulunan Akkuş Belediyespor aldığı galibiyetle puanını 14'e yükseltti. Yeşil beyazlılar 2. yarının 3. haftasında 24 Ocak Pazar günü deplasmanda Artvin Arhavispor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.