VEFAT 11.01.2016

VEFAT 11.01.2016

Efirli Mahallesi Yalı Mevkii’nden , Merhum Mehmet ve Cemile Karadeniz’in oğlu, Nurten Kaptan ve Adil Karadeniz’in ağabeyi, İBRAHİM KARADENİZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Efirli Mahallesi Yalı Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze na


VEFAT 11.01.2016

 
        Ulubey İlçesi Belenyurt  Mahallesinden Sarıoğullarından merhum İbrahim Sarı’nın eşi, merhum Muzaffer Sarı ve emekli öğretmen İrfan Sarı’nın annesi ZİYNET SARI vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Saat 09: 00’ da Şirinevler mahallesi 669 sk. No.6’daki evinden alınıp, öğle namazının ardından Ulubey Belenyurt mahallesindeki aile kabristanlığında defnedilecektir.

Bayadı Mahallesinden , Küçükmehmetoğullarından Hüseyin Ankun’nun oğlu, Temel Ankun’nun babası, AHMET ANKUN vefat etmiştir.

 
   Cenazesi bugün Bayadı Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınaca cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Gölyazı Balkamlı Mahallesinden , Hüseyin Bektaş’ın eşi, Halil, İbrahim,Zeki , Ali ve Eşref Bektaş’ın annesi , İsmail Polat , Ahmet Elmas, İsa Candan ve Hamit Altun’nun kayınvalidesi,  PEMBE BEKTAŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Gölyazı Balkamlı Mahallesi Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınaca cenaze namazından sonra Balkamlı Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir

Yukarı Kirazdere Mahallesinden , Merhum Hasan ve Hatice Yılmaz’ın oğlu, Şevket , Osman ve Hüsnü Yılmaz’ın kardeşi , Fatih , Hatice, Elif ve Kader Yılmaz’ın babası , Fatma Yılmaz’ın eşi , MUSTAFA YILMAZ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Yokuşdibi Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kirazdere Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Merhum Rasim ve Züliye Gedik’in oğlu, Dinçer Gedik, Emine Yılmaz, Hatice Akçay ve Ayşegül Bircan’nın kardeşi, Mehmet Ali Gedik, Müslüm Gedik , Birtanem Gedik ve Dilara Gedik’in babası AYHAN GEDİK vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün saat 10:30 ‘da Ulubey Sayaca Aile Kabristanlığında defndilecektir.
Efirli Mahallesi Yalı Mevkii’nden , Merhum Mehmet ve Cemile Karadeniz’in oğlu, Nurten Kaptan ve Adil Karadeniz’in ağabeyi, İBRAHİM KARADENİZ vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Efirli Mahallesi Yalı Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.