VEFAT  09.01.2016

VEFAT 09.01.2016

Perşembe Efirli mkahallesinden merhum Halil Hekim’in kızı, Yeşim, Asuman ve Mustafa Hekim’in annesi, Ordu Esnaflarından Elektrikçi Sabri Hekim’in eşi, AYSEL HEKİM vefat etmştir. Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Efirli Mahallesi Hekim Soka


VEFAT  09.01.2016

 Perşembe Efirli mahallesinden merhum Halil Hekim’in kızı, Yeşim, Asuman ve Mustafa Hekim’in annesi, Ordu Esnaflarından Elektrikçi Sabri Hekim’in eşi, AYSEL HEKİM vefat etmştir.
 
     Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Efirli Mahallesi Hekim Sokağı Camii’nde kılınacak canaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.
 
 Günören Mahallesi , Kuşluvan Mevkii’nden Gökçeoğullarından , Merhum Necat Gök’ün eşi ,Cevat ,Ali ve Osman Gök’ün annesi, RABİYE GÖK vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün saat 13:00’de Günören Mahallesi’nde bulunan evinde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Günören Mahallesinden , Kocamustafa oğullarından , Merhum Yakup Koç’un oğlu , MEHMET KOÇ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün saat 9:00’da Bucak Mahallesinde bulunan evinde kılınacak cenaze namazından sonra Günören Mahallesinde defnedilecektir.
Turnasuyu mahallesinden Şefika eşi, Şule, Şefik, ve Şafak’ın babası
MAHMUT BİRKİYE vefat etmiştir.

       Cenazesi bugün Turnasuyu Camii’nde kılınacak öğle namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir..
 Ulubey Güzelyurt mahallesinden Karaoğullarından Bedir ve Hanife Karademir’in kızı, Serdar ve Nazile Karademir’in ablası, Esmeray Karademir’in annesi, BAHAR KARADEMİR vefat etmiştir.

       Cenazesi bugün öğle namazının ardından Güzelyurt mahallesindeki evinin önünde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.
 Kabadüz İlçesi, Karakiraz Mahallesi , Güzlük Semtinden Kahvecioğullarından merhum İbrahim Kahveci’nin oğlu, BAHRİ KAHVECİ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün öğle namazının ardından Karakiraz mahallesi Camii’nde  kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.