Çanak; Hastane İhalesi 2 Şubat'ta

Çanak; Hastane İhalesi 2 Şubat'ta

Çanak, “Yılda 1.5 milyonu aşkın poliklinik hizmeti veren Ordu Devlet Hastanesi artık kabuğuna sığmıyor. Bu amaçla hastanenin arkasında bulunan otopark, helikopter pisti ve yanındaki sosyal amaçlı alanda 450 yataklı modern bir hastane yapılması için başlat



AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, daha önce 320 yataklı yapılması planlanan Ordu Devlet Hastanesi Ek binasının 450 yataklı olarak revize edildiğini ve ihalesinin 2 Şubat 2016 tarihinde yapılacağını açıkladı. 

Çanak; Hastane İhalesi 2 Şubat'ta 23264
 
Orduluların uzun yıllardır yeni, modern ve teknolojik hastane özlemi nihayet bitiyor.
 
 
Gerek donanım gerekse fiziki şartlar sebebiyle yetersiz kalan Ordu Devlet Hastanesi’nin yerine 320 yataklı olarak inşa edilmesi planlanan proje Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve AK Parti Ordu Milletvekillerinin devreye girmesiyle revize edildi. Revize edilen projede 450 yataklı olarak inşa edilmesine karar verilen hastanenin ihalesi de 2 Şubat 2016 tarihinde yapılıyor. 
AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, 1987 yılında ana binasıyla hizmete giren 2003 yılında ek binanın tamamlanmasıyla birlikte halen hizmet veren 500 yataklı Ordu Devlet Hastanesi’ne 450 yataklı tam donanımlı modern ek bina yapılması için düğmeye basıldığını söyledi. 
Oktay Çanak, mevcut hastanenin teknik donanım ve fiziki şartlar açısından yetersiz hale geldiğini, günümüzün değişen sağlık teknolojisine uygun rahat ve modern bir hastanenin Ordu’ya kazandırılması için bir süredir başta Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş olmak üzere milletvekilleri olarak büyük çaba gösterdiklerini belirtti. 320 yataklı olarak planlanan hastanenin orta ve uzun vadede yetersiz kalabileceğini düşünerek 450 yataklı olması yönünde revize edildiğini kaydeden Milletvekili Çanak, “Yılda 1.5 milyonu aşkın poliklinik hizmeti veren Ordu Devlet Hastanesi artık kabuğuna sığmıyor. Bu amaçla hastanenin arkasında bulunan otopark, helikopter pisti ve yanındaki sosyal amaçlı alanda 450 yataklı modern bir hastane yapılması için başlatılan proje çalışması bitti. Bugün itibariyle ihale tarihi kesinleşti.2 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirilecek ihale ile Ordu’ya modern ve teknolojinin ön planda olduğu bir hastane kazandırıyoruz. Hastane inşaatı devam ederken mevcut hastane hizmete devam edecek ve hizmetler aksatmayacak. Bu ek binanın tamamlanmasıyla birlikte çağdaş ve modernize edilmiş bir sağlık kompleksi ortaya çıkacak” dedi.
Milletvekili Çanak ayrıca, 100 milyon liraya mal olması beklenen Fatsa Devlet Hastanesi’nin bitmek üzere olduğunu, Ünye Devlet Hastanesi’nin de yakın zamanda tamamlanarak hizmete girdiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.