VEFAT 31.12.2015

VEFAT 31.12.2015

Osmaniye Mahallesinden Merhum Zekeriya ve Fatma Yavuz’un oğlu , Ayhan ve Aşkın Yavuz’ın babası , NEVZAT YAVUZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün İmam Hatip Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaz namazından sonra Nizamettin Mahallesi Aile Kabs


VEFAT 31.12.2015

 Delikkaya Mahallesinden ,Odabaşoğullarından , Merhum Mehmet Odabaş’ın gelini, Merhum Hacı Halil Odabaş’ın eşi, Oğuz, Hakan ve Işıl Odabaş’ın annesi, HANİFE ODABAŞ vefat etmiştir.

 Cenazesi Bahçelievler Ulu Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Delikkaya Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Zafer Mahallesi Çonoğullarından , Merhum Hasan Gündoğdu’nun oğlu, İBRAHİM GÜNDOĞDU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
  Gürgentepe Dikence Mahallesinden , Arifoğullarından , Ramadan, Erol, Engin ve Ergin Taşçı’nın  babası , İsmail Taşçı’nın kardeşi, ŞABAN TAŞÇI vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Dikence Mahalle Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra  defnedilecektir.

 Osmaniye Mahallesinden Merhum Zekeriya ve Fatma Yavuz’un oğlu , Ayhan ve Aşkın Yavuz’ın babası , NEVZAT YAVUZ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün İmam Hatip Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaz namazından sonra Nizamettin Mahallesi Aile Kabsitanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.