VEFAT 30.12.2015

VEFAT 30.12.2015

Ulubey Yeni Sayaca Mahallesinden, Mevlüt Bayraktar’ın oğlu , Ahmet ve Rıza Bayraktar’ın kardeşi, Cemal ve Kemal Bayraktar’ın babası, İBRAHİM BAYRAKTAR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orsan Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından


VEFAT 30.12.2015

 Subaşı Mahallesinden , Adem Bayramiç’in eşi  ,Hatice, Dilek Şengül,Döne , Pınar ve Öner Bayramiç’in annesi  GÜLSEREN BAYRAMİÇ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İmam Hatip Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bayramlı Aile Kabristanlığına defnedilecektir.
Gürgentepe Döşek Mahallesinden , Salih , Şenel ve Selehattin Kuzu’nun kardeşi, Ordu Belediyesi Emekli PersoneliNECEAATTİN KUZU vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Gürgentepe Döşek Mahallesi Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Ulubey Yeni Sayaca Mahallesinden, Mevlüt Bayraktar’ın oğlu , Ahmet ve Rıza Bayraktar’ın kardeşi, Cemal ve Kemal Bayraktar’ın babası,  İBRAHİM BAYRAKTAR vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Orsan Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yeni Sayaca Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Ptt çalışanlarından Gönül Karakış ve Abdullah Karakış’ın babası, HİDAYET KARAKIŞ vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Piraziz Güney Köyde İkindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecktir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.