VEFAT 22.12.2015

VEFAT 22.12.2015

Merhum Osman ve Gülsüm Eren’nin oğlu , Merhum Mustafa , Fatma, Fitnat, İbrahim ve Naciye Eren’nin kardeşi , Suzan ,Nevin ,Ayşe, ve Benhur Eren’nin babası , Fahriye Eren’nin eşi, ŞÜKRÜ EREN(Ordu Belediyesi emekli personeli) vefat etmiştir. Cenazesi bug


VEFAT 22.12.2015

Çavuşlar Mahallesinden , Genceloğullarından , Burhan Genç’in eşi, Hatice , Yıldız, Selami ve Sami Genç’in annesi, DÖNDÜ GENÇ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Çavuşlar Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
   Gülyalı Sayaca Mahallesinden ,Garipoğullarından , Camcı Ahmet Bedir’in eşi , Hasan, İhsan ,Hüseyin ve Hamide Bedir’in annesi ,HACI SEFİNE BEDİR vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Gülyalı Sayaca Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
   Merhum Osman ve Gülsüm Eren’nin oğlu , Merhum Mustafa , Fatma, Fitnat, İbrahim ve Naciye Eren’nin kardeşi , Suzan ,Nevin ,Ayşe, ve Benhur Eren’nin babası , Fahriye Eren’nin eşi, ŞÜKRÜ EREN(Ordu Belediyesi emekli personeli) vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün Ulu Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakal Çıkmaz Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.