VEFAT 22/11/2015

VEFAT 22/11/2015

Merhum Mustafa TÜRKMEN’in oğlu, Berat TÜRKMEN’in babası, Ordu eski Belediye Başkanı ve Eski Milletvekili, Kazım TÜRKMEN vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 13:00’de Ordu Büyükşehir Belediyesi Hizmet binası önünde yapılacak törenin ardından Bahçelievle


VEFAT 22/11/2015

Ulubey ilçesi, Eymür mahallesinden Kalyoncuoğullarından Mustafa Kalyon’un eşi, Hikmet, Orhan, Burhan, Hüseyin ve Recep Kalyon’un annesi, MEVLÜDE KALYON vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Eymür mahallesi Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.
Merhum Abdullah ve Hanife Gürsel’in oğlu, merhum Mustafa Gürsel’in kardeşi, Emine, Saliha, Ali, Fatma ve Gülfidan’ın kardeşi, Abdullah ve Arzu Gürsel’in babaları, Elmas Gürsel’in eşi, OSMAN GÜRSEL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeşiltepe Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
Ulubey İlçesi Yeni Mahalleden Mollaoğullarından Macit KULUN eşi, Zafer, ve Nevin KUL’un annesi, Hacı Dursun AKDEMİR’in kızı, Nedim, Sıtkı, Veysel ve merhum Ufuk AKDEMİR’in ablaları, Nermin KUL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazının ardından Ulubey Belediye Meydanında kılınacak cenaze namazından sonra Ulubey etlikıran mezarlığında defnedilecektir.
Bayramlı Mahallesi Oluklu Mevkiinden Kazım eşi, İsmail kızı, Temel Mahmut, ve İbrahim UZUNSOY’ların anneleri Memnune UZUNSOY vefat etmiştir.Cenazesi bügün öğle namazının ardından Güneybaşı Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
Merhum Mustafa TÜRKMEN’in oğlu, Berat TÜRKMEN’in babası, Ordu eski Belediye Başkanı ve Eski Milletvekili, Kazım TÜRKMEN vefat etmiştir
Cenazesi bugün saat: 13:00’de Ordu Büyükşehir Belediyesi Hizmet binası önünde yapılacak törenin ardından Bahçelievler Ulu Camminde ilkindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından yukarıtepe aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.