VEFAT  21.11.2015

VEFAT 21.11.2015

Kumbaşı Mahallesinden ,Osman ve Şükran Gönül’ün kızı, Mualla, Hülya, Özcan ve Ercan Gönül’ün kardeşi, Kenan Gönül yeğeni, LEYLA GÖNÜL vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Kumbaşı Camii’nde Kılınacak cenaze namazından sonra aile kab

VEFAT  21.11.2015
 
       Saraycık Mercan Düzü Mahallesinden , Merhum İdris Akyol’un oğlu, Aydın, Sabri ve Hüseyin akyol’un ağabeyi, SAMİ AKYOL vefat etmiştir.
       Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Saraycık Mercan Düzü Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

 Kumbaşı Mahallesinden ,Osman ve Şükran Gönül’ün kızı, Mualla, Hülya, Özcan ve Ercan Gönül’ün kardeşi, Kenan Gönül yeğeni, LEYLA GÖNÜL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazının ardından  Kumbaşı Camii’nde Kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Perşembe Ekinciler Köyünden ,Tepeköy mahallesinden UzunHüseyin oğullarından Hacı Mehmet’in eşi, Hasan, Cemal, Hüsne, Emine, Pakize, Hatice Altuntaş’ın annesi,  FATMA ALTUNTAŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazının ardından Ekinciler Köyü Güney mahallesi camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Perşembe Doğan köyünden KaraAhmetoğullarından TEMEL YEŞİLYURT  vefat etmiştir.

 

        Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Doğanköy Dikilitaş Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.